Öt éves lett a világ leghíresebb magyar kutyája, Beast

Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg -
Max Zuckerberg kutya baba puli család Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mark Zuckerbergék igazi családtagként kezelik pulijukat, így a születésnapjáról sem feledkeztek el megemlékezni. Beast ma öt éves lett. 

Mark Zuckerberg magyar kutyája - aki igazi világsztár az interneten - ma ünnepli ötödik születésnapját. Erről igazán szívhez szóló módon emlékezett meg a Facebook-vezér, aki egy olyan fotót tett közzé Beastről, melyen éppen kislányára, Max-re vigyáz. "Boldog ötödik születésnapot, Beast! Öröm látni, milyen odaadással teljesíted a feladatodat, és vigyázol a te kicsi húgodra" - írta a kép mellé Mark Zuckerberg.

Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg

Az internet népe egyébként egyszerűen odavan Beastért, aki az emberekhez hasonlóan, hanukát ünnepel, Star Wars-jelmezbe bújik, és munkába megy gazdájával.

Mesterséges intelligenciájú bébiszittert akar Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20160104-mesterseges-intelligenciaju-asszisztenst-akar-mark-zuckerberg.htmlA Marvel-filmhős, Vasember Jarvis nevű mesterséges intelligenciájához hasonló "i-komornyik" létrehozását tűzte ki idei céljául Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, hogy az új asszisztens segítségére legyen a gyereke körül, a háztartásban és a munkájában is. Család--Károly herceg még sosem cserélte ki unokái pelenkáját - Intim vallomáshttp://www.life.hu/csalad/20151230-karoly-herceg-meg-sosem-cserelte-ki-unokai-gyorgy-es-sarolta-pelenkajat.htmlIgazán meglepő dolgot osztott meg a minap a nagyközönséggel Károly herceg, aki elárulta: több nagypapával ellentétben, ő sosem cserélte ki unokái, Sarolta hercegnő és György herceg pelusát. Család--Gyönyörű nagylány lett Liptai Claudia és Gesztesi Károly gyermekéből, Pankábólhttp://www.life.hu/csalad/20151230-gesztesi-panka-gyonyoru-nagylany-lett.htmlSzinte a lélegzetünk is elakadt Liptai Claudia legújabb fotójától, melyet magáról és Gesztesi Károllyal közös gyermekéről töltött fel. Gesztesi Panka csodaszép nagylánnyá cseperedett. CsaládOrigoSzandi gyermekei is imádnak énekelni http://www.life.hu/csalad/20151230-szandi-gyermekei-imadnak-enekelni-az-egesz-hazban-zene-szol.htmlAz énekesnő gyermekei anyjuktól örökölték a zene szeretetét, Szandi pedig a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak azt is elárulta, hogyan telnek a zenével átitatott mindennapok a családjukban. Család--Tündéri! Íme az első kép Mark Zuckerbergék kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20151202-ime-az-elso-kep-a-facebook-vezer-mark-zuckerberg-lanyarol.htmlA Facebook vezére szinte lubickol a boldogságban, hiszen - ahogyan arról korábban beszámoltunk - világra jött első gyermeke, Max. A kislányról már megjelent az első fotó is. Család--Meghökkentő választás! Ki nem találnád, hogy hívják Kim Kardashian újszülött babájáthttp://www.life.hu/csalad/20151207-kim-kardashian-es-kanye-west-kisfia-a-yeezus-nevet-kapta.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: hétvégén megszületett Kim Kardashian és Kanye West gyermeke. A pár ezúttal is elég meghökkentő nevet választott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.