Pizzával fogyott 45 kilót a 19 éves Duncan

Forrás: Instagram/Duncan Ogilvie -
diéta izmos pizza fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves Duncan Ogilvie már akkora volt, hogy az XXL-es méretű ruháiba sem fért bele. A fiatal srác eredeti testsúlyának a harmadától szabadult meg.

Gyorskajákon élt, és egész nap a tévé előtt ült és játszott az akkor még 114 kilós Duncan Oglivie, aki az elmúlt pár év alatt 45 kilótól szabadult meg, és igazi izompacsirtává gyúrta magát - fogyásának rendkívüli történetét a Daily Mail is megírta.

Forrás: Instagram/Duncan Ogilvie
Jógaórával leptük meg Iszak Esztithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-iszak-esztit-a-viva-tv-musorvezetojet-gerincjoga-orara-vittuk.htmlA gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehatja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne. Ez Zsír!--Álompopsi szupermodellmódra - Itthon is hódít a BootyBarre!http://www.life.hu/ez-zsir/20160112-bootybarre-az-uj-edzesmodszer-a-balett-a-pilates-es-a-joga-kevereke-lorant-szemzo-fruzsina.htmlOlyan edzésmódszert keresel, ami ötvözi a balett nőies, kifinomult mozgását, a jóga nyújtó, erősítő elemeit és a pilates alakformáló erejét? A BootyBarre mostanában hódította meg Amerikát, ezzel a módszerrel készülnek többek között az álomtestű Victoria's Secret-modellek is a legnagyobb bemutatókra, fotózásokra. Lóránt-Szemző Fruzsina Miamiban talált rá erre az edzésre, itthon pedig ő az első képzett instruktor. Nagy tervei vannak - a csinos anyuka többek között ezekről is mesélt a Life.hu-nak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoSarka Kata 4 kilót fogyott - Íme, a titok!http://www.life.hu/ez-zsir/20160114-sarka-kata-negy-kilotol-szabadult-meg-kemeny-edzesbe-es-dietaba-fogott-a-musorvezeto.htmlA dögös műsorvezető az utóbbi hetekben kemény diétába kezdett, hiszen másfél hét múlva egy kampányfotózáson kell kamerák elé állnia. Ez Zsír!--Pirner Alma gyermekével edz - Tündéri fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160113-pirner-alma-rudtancos-szexi-anyuka-maris-edzesbe-lendult-es-kisfiaval-treningezte-magat.htmlA szexi anyuka nem tétlenkedik, teljes gőzzel edz, és már azt is kitalálta, hogyan tudja kisfiával együtt élvezni a mozgás örömét. Ez Zsír!--Luxusyachton élvezkedett a dögös Alessandra Ambrosio: Popsifotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160113-alessandra-ambrosio-luxus-yachton-mutatta-meg-dogos-testet.htmlA 34 éves modell párja yachtján élvezi az életet Brazília partjainál – mi pedig csak irigykedünk a szexi Victoria’s Secret angyalra. Ez Zsír!--Dér Heni intim fotót posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-der-heni-enekesno-intim-fotot-posztolt-es-megmutatta-hogyan-edzi-testet-otthonaban.htmlAz énekesnő bepillantást engedett egy igazán intim pillanatába, amikor kis topban és forrónadrágban pózol. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.