Tényleg ez kell a férfiaknak? Meghökkentő holmik a milánói divathéten

Milánó divathetek milánói divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 16-19 között tartották a divatheteket Milánóban, ahol bemutatták, milyen színek, anyagok, fazonok hódítanak majd a férfidivatban 2016 őszén és telén. Hát, láttunk érdekességeket, de a pucér hímvesszők ezúttal nem kerültek terítékre. 

Giorgio Armani nyakmegoldásával kizárt, hogy egy pasi megfázna.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A Fendi divatház szerint ilyen mustársárga szőrmetáska kell egy úriembernek jövő télen.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Azért nekünk ez a párosítás - szintén a Fenditől - is elég szokatlan.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A Guccinál a következő télen így fest majd egy stílusos férfi.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

De akinek nem jön be a sárga, hordhat eperszínt is.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Ezt a Vivienne Westwood lábbelit sem egy női modellen láttuk a divathéten...

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

De ez a duó sem éppen átlagos.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Reméljük, azért igazi férfiakat is látunk majd 2016 telén!

8 sminkbaki, amit idén NE kövess el!http://www.life.hu/trend/20160118-sminkbakik-amiket-iden-ne-kovess-el-larion-oscar-tippjei.htmlLépj ki a komfortzónádból, tanuld meg, mi áll jól neked igazán, és frissítsd fel kicsit a sminkjeidet! Larion Oscar összeszedte, melyek azok a sminkbakik, amiket 2016-ban kár lenne elkövetni. Trend--Letisztult fazonok 2016-ra: három magyar márka, amiket idén is érdemes viselnihttp://www.life.hu/trend/20160113-divat-es-trend-magyar-markak-amiket-2016-ban-is-erdemes-viselni.htmlHa magyar ruhamárka, akkor elsőre a legnagyobb brandek ugranak be, amiket ma már a világsztárok is előszeretettel viselnek. Érdemes azonban kicsit alaposabban körbenézni a piacon, mert a nagyobb márkák mellett a hazai tervezők gondolnak azokra is, akik nem akarnak fizetéseket áldozni 1-1 kabátra vagy ruhára. Ismerd meg az Alapdarab, a HRVT és a Balcsi Original megálmodóit! TrendOrigoBoldog születésnapot, Kate Moss!http://www.life.hu/trend/20160116-kate-moss-januar-16-an-unnepli-szuletesnapjat-42-eves-lett-a-modell.htmlHa modell, akkor Kate Moss: botrányok ide vagy oda, ő tényleg évtizedek óta a csúcson van. Kate Moss ma ünnepli 42. születésnapját. Trend--Így készül az álomszép báli smink 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160113-alomszep-bali-smink-2016-ban-larion-oscar-tippjei.htmlMár megkezdődött az idei báli szezon, így ha te is hivatalos vagy egy-egy jeles eseményre, akkor érdemes kicsit tájékozódnod a legújabb trendekről. A ruha mellett a smink is egy nagyon fontos kérdés: Larion Oscart faggattuk arról, hogyan is készül a tökéletes báli smink 2016-ban. Trend--Üde arcok és sminkkatasztrófák a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-sminkmustra-a-2016-os-golden-globe-galan.html A Golden Globe-díjátadó a második legfontosabb filmünnep Hollywoodban, emellett persze a pazar ruhaköltemények és a gyönyörű sminkek parádéja. Nézzük, hogyan vizsgáztak idén kedvenc színésznőink a sminkek terén. TrendAFPElképesztő melléfogások a Golden Globe-gálák vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160106-a-legcsunyabb-ruhak-az-elmult-evek-golden-globe-galairol.htmlAz egész világot lázban tartó eseményeken, mint a Golden Globe-gála, véletlenül sem bújhatnak el a sztárok a kamerák elől: ha valaki hibázik a vörös szőnyegen, annak bizony komoly visszhangja lesz. Így járt ez a 10 híresség is, akiknek a melléfogásai feledhetetlenné váltak az utóbbi években. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.