SAG Awards melltartó Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem sokat gondolkodhatott, mit vegyen fel a szombati vörös szőnyeges eseményre. Gyakorlatilag melltartóban gálázott.

Az Oscar-díjas színésznő kiverte a biztosítékot a szombati öltözékével. Hiába jelentek meg sokan csillogó estélyikben a SAG Awards vörös szőnyegén, minden figyelem a 69 éves sztárra irányult.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Sokan támadták is a színésznőt, hiszen inkább Miley Cyrustól várnánk ilyen lenge öltözéket. Sarandon tényleg csak egy melltartót vett fel a blézere alá, ami elég merész vállalkozás. Többen viszont a védelmükbe vették, mert közel a hetvenhez még mindig remek formában van a színésznő.

Király Linda szemüvegben még dögösebb - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160201-kiraly-linda-szemuveget-vett-fel-kiraly-viktor-instagram-oldalan-kozzetett-foton.htmlA gyönyörű énekesnő ezúttal öccse Instagram-oldalán tűnt fel, ráadásul egy szokatlan kiegészítőben! Trend--Szuper sminktrükk februárra - Ha már te is a tavasz varázslatos színeire vágysz!http://www.life.hu/trend/20160131-sminktrukk-februarra-larion-oscartol.htmlMár unod a szürkeséget, és egy kis tavaszi életérzésre vágysz? Próbált ki Larion Oscar februári sminktrükkjét, ami garantáltan feldobja a tél utolsó napjait. TrendThinkstock18 évesen is bomba nő volt Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20160131-18-evesen-is-bombano-volt-sarka-kata.htmlA szalagavatójáról tett fel a Facebookjára képet Kata, aki sokakhoz hasonlóan elfogadta az öt, 15 évesnél régebbi kép kihívást a közösségi oldalon. Trend--Sarka Kata mellbimbói szinte átszúrják a ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20160131-sarka-kata-gyonyoru-ruhaban-es-sminkkel.htmlAzon már meg sem lepődünk, hogy Sarka Kata mindig szenzációsan néz ki, ám ezúttal egy igazi vérforraló fotót sikerült posztolnia. TrendOrigoLori Petty színésznő borzalmas rózsaszín ruhában pózolthttp://www.life.hu/trend/20160131-lori-petty-szineszno-borzalmas-ruhaja-a-screen-actors-guild-awardson.htmlEz mi? És miért? Hogyan jutott eszébe? Nincsenek barátai, vagy legalább egy stylist, aki őszintén megmondta volna neki, hogy "Lori, ez borzalmas!" Trend--Nicole Kidman magára húzta a nagyija csillogó hálóingjéthttp://www.life.hu/trend/20160131-nicole-kidman-szineszno-csillogo-ruhaja-a-screen-actors-guild-awardson.htmlVan, akinek összejön, van, akinek nem. Nos, Nicole Kidman ezúttal az utóbbiak táborát erősíti. Tegnap esti ruhakölteménye számunka kissé értelmezhetetlen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.