növekedés kislány család Jay Z Super Bowl Beyoncé Blue Ivy Carter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popdívát férje, Jay Z és immár 4 éves csemetéje, Blue Ivy is elkísérte a Super Bowl amerikaifutball-bajnokság próbájára, ahol közel 115 millió ember előtt lépett színpadra.

Nem mindennap ad koncertet 115 millió ember előtt az ember lánya, Beyoncé pedig a képek tanúsága szerint alaposan felkészült a nagy pillanatra.

Forrás: Instagram/Beyoncé

A 34 éves énekesnőt férje, Jay Z és kislánya, Blue Ivy Carter is elkísérte a próbára, amelynek néhány momentumát képmegosztó oldalán tette közzé.

Forrás: Instagram/Beyoncé

Itt pedig bárki megcsodálhatja mekkorát nőtt az elmúlt egy év alatt a csöppség, aki idén januárban ünnepelte 4. születésnapját.

Őrülten szexi, és élvezi

Még csak 34 éves a popkirálynő, de valószínűleg kevés olyan dolog van a bakancslistáján, amit még nem valósított meg. Évek óta foglalja a popkirálynői trónt, mindig képes megújulni, és egy-egy új arcát mutatni. A sok közül itt szedtük össze, mi az a 10 dolog, amiért annyira imádjuk Queen B.-t.

Így reagált a nagymama, amikor meglátta az ikerunokáit - Videó!http://www.life.hu/csalad/20160203-meghato-pillanat-a-nagymama-eloszor-talalkozott-ikerunokaival-video-a-csaladi-pillanatrol.htmlA nő nagyobbik fia először eltitkolta, hogy párja két kislánynak adott életet. Közel 17 órát utaztak, hogy mindenki közelebbről is szemügyre vehesse a piciket. CsaládThinkstockSzülei nyomdokaiba léptek Angelina Jolie és Brad Pitt lányaihttp://www.life.hu/csalad/20160114-angelina-jolie-es-brad-pitt-lanya-shiloh-jolie-pitt-hatranyos-helyzetu-gyerekeknek-segitett.htmlA hollywoodi sztárházaspár legidősebb lányai, Shiloh és Zahara hátrányos helyzetű kambodzsai gyerekeknek segítettek. Család--Pöttöm világsztárok, mégis odavagyunk értükhttp://www.life.hu/csalad/20160204-alacsony-magas-ferfiak.htmlA kedvenc világszárjainkat legtöbbször csak távolról csodálhatjuk, ezek alapján pedig kialakítunk róluk egy képet, amin nagy Ő pózban feszítenek. De ácsi! Fantáziálgassunk egy kicsit arról, hogy mi történne, ha a valóságban is összefutnánk kedvencünkkel és kiderülne, hogy alacsony?! Vajon elfogadnánk Frodótól a gyűrűt? Család--Ryan Reynolds az apjáról nevezte el a kislányát http://www.life.hu/csalad/20160207-ryan-reynolds-halott-edesapjarol-nevezte-el-elso-gyermeket-a-kislany-cuki-nevet-kapott.htmlA világsztárnak egy évvel ezelőtt jött világra első gyermeke, aki egy igazán különleges nevet kapott. Akkor senki nem értette, hogy vajon honnan jöhetett ez az ötlet, most viszont a sztár elárulta. Család--Hoppá! Már az ötödik hónapban van Beyoncé?http://www.life.hu/csalad/20160127-beyonce-ot-honapos-terhes.htmlÚjra felröppentek a hírek arról, hogy úton van Beyoncé és Jay-Z újabb közös babája. Egyes lapok szerint már az ötödik hónaphoz közelít a sztár. CsaládOrigoSzívszorító! 82 év után találkozott az anya és a lányahttp://www.life.hu/csalad/20160204-lena-pierce-es-betty-morrell-82-ev-utan-ujra-talalkozott-egymassal.htmlLena Pierce 14 évesen adott életet gyermekének, de az állam elvette tőle a kislányt. Több évtizednyi keresés után azonban most újra egymásra találtak! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.