Magánnyomozóval figyelteti 15 éves fiát Madonna

Forrás: AFP/Francois Guillot -
gyermeknevelés Guy Ritchie magánnyomozó London Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő nagyon aggódik legidősebb fiáért, Roccóért, aki jelenleg Madonna egykori férjével, Guy Ritchie-vel él Londonban.

A TMZ információi szerint magánnyomozót fogadott fel Madonna, hogy rajta tarthassa szemét 15 éves kamasz fián, Roccón.

Forrás: AFP/Francois Guillot

Rocco ugyanis, aki nemrég otthagyta Madonnát a turnéján, jelenleg Londonban él édesapjával, Guy Ritchie-vel és új családjával. A lap forrása szerint pedig Madonna attól tart, hogy fiára rossz hatással lesz exférje és annak gyereknevelési elvei.

Tiszta édesapja Gombos Edina kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160208-gombos-edina-a-tv2-egykor-musorvezetojenek-kisfia-matteo-tiszta-apja.htmlMatteo vagány baseball sapkában pózol, igazi Super Bowl-baby lett. Mi elolvadtunk, annyira trendi a kissrác, aki tiszta édesapja! CsaládOrigoA legromantikusabb és legerotikusabb ajándékötletek Valentin-naprahttp://www.life.hu/csalad/20160205-a-legotletesebb-ajandekok-valentin-napra.htmlMár csak pár nap, és itt a szerelmesek ünnepe! Az alábbiakban olyan kreatív ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével minden szerelmesnek garantáltan emlékezetes marad az idei Bálint-nap.Család--Ryan Reynolds az apjáról nevezte el a kislányát http://www.life.hu/csalad/20160207-ryan-reynolds-halott-edesapjarol-nevezte-el-elso-gyermeket-a-kislany-cuki-nevet-kapott.htmlA világsztárnak egy évvel ezelőtt jött világra első gyermeke, aki egy igazán különleges nevet kapott. Akkor senki nem értette, hogy vajon honnan jöhetett ez az ötlet, most viszont a sztár elárulta. Család--Óriásbaba született Kecskeméten http://www.life.hu/csalad/20160209-hatalmas-kisbaba-szuletett-kecskemeten-az-ultrahangon-mar-latszott.htmlMáté 5350 grammal és 58 centivel született. A súlyán igencsak meglepődtek az orvosok, hiszen a kisfiú több mint két kilóval és 10 centivel nagyobb, mint egy átlagos csecsemő. Család--Kegyetlen bosszút állt a nő, miután férje megpróbálta megöletnihttp://www.life.hu/csalad/20160208-kalala-meg-akarta-oletni-noela-t.htmlMegdöbbentő! Az élet ismét remek forgatókönyvet írt: ezúttal egy kongói asszonyról, akit férje akart megöletni, de a terv nem jött össze. Végül a nő a saját áltemetésén közölte férjével, hogy még él. Család--Intim fotó! Így öleli kislányát Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20160209-berki-krisztian-intim-fotot-posztolt-amikor-kislanyaval-natival-egymas-karjaiba-olvadtak-ossze.htmlA TV2 sztárja a legédesebb ölelésben forrt össze szeme fényével - ez aztán a tökéletes apa-lánya fotó. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.