Rubint Réka, Szűcs Judith, Keresztes Ildikó – csak néhány név azon magyar sztárok közül, akik úgy gondolják, hogy a plasztikára bizonyos esetekben igenis szükség van, mert mindenek előtt való, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Rubint Réka Nagyjából 8 éve szánta rá magát a mellnagyobbító műtétre Rubint Réka, aki kezdetektől vállalta ország-világ előtt, hogy megműttette magát. A fitneszedző minden más testrészét kemény munkával formálta, ebben a dologban azonban külső segítségre volt szüksége. „Világéletemben kis melleim voltak, ami a kamaszkor végén kezdett el zavarni. Rendkívül zavart, hogy nem tudtam nőies, mélyen dekoltált ruhákat felvenni, épp ezért agyon push up-olt melltartókat és bikiniket hordtam. Egy szóval utáltam ezt az állapotot. Aki hasonló cipőben jár, vagy járt már, az tudja, hogy miről beszélek. A műtét óta teljes értékű nőnek érzem magam, s hálás vagyok a plasztikai sebésznek, hogy segítségemre volt ebben  – nyilatkozta akkor Rubint Réka.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

Szűcs JudithAz énekesnő 50 éves korában úgy gondolta, hogy fiatalsága megőrzéséért szüksége van egy-két szépészeti beavatkozásra. „Ötvenévesen kezdtem a műtétek sorát, szemhéjplasztikával. Aztán a mellemet is megműttettem, de túl nagyra sikerült. Kicsi vagyok én a hatalmas keblekhez, csak százhatvankét centisre nőttem. Utána kicseréltük az implantátumot egy kisebbre, majd egy idő után még kisebbet csináltattam. Még a botoxhoz is fordultam, de mindez szerintem nem szégyen. Szeretnék ennyi idősen is jól kinézni, akinek pedig valami problémája van a külsejével, és attól boldog lesz, hogy meg tudja változtatni, annak csak annyit mondhatok: usgyi! – nyilatkozta korábban Szűcs Judith, aki tökéletesen elégedett az alakjával, így több műtétet már nem tervez.

Forrás: Wikipédia, MTI

Gaál NoémiA szuper alakkal megáldott időjós mellnagyobbító műtéte a személyiségét is átformálta. Nagyon jó dolog, hogy a tükörből egyszer csak olyan képet lát magáról az ember, amit addig is szeretett volna látni.  Az önértékelésem változott meg, felszabadultabb lettem ettől, és már csak ezért is megérte" – vallotta Noémi, aki egyébként az egészséges életmód híve, így a rendszeres edzéssel tartja karban a testét.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu,TV2

Keresztes Ildikó

Az énekesnő sokat gondolkodott az orrplasztikán, mielőtt elhatározta magát a műtét mellett, de végül nagyon elégedett lett az eredménnyel. „Volt egy nagyon csúnya porckinövésem, ami bizonyos kameraállásokból egyre inkább zavart. Borzasztóan féltem a műtéttől, és az altatástól is, így nagyjából három év kellett, mire meg mertem tenni a lépést, hogy kés alá fekszem. Most viszont már nagyon örülök, hogy rászántam magam. Nagyon szeretem az új orromat  – mondta nevetve Keresztes Ildikó.

Forrás: MTI, Origo

Kocsis TiborAz X-Faktor nyertese is sokáig gondolkodott a műtéten, de mivel egyre jobban zavarta elálló füle, nem volt kérdés, hogy végül beadja a derekát. „Leginkább a fotózásoknál és a kameráknál zavart a dolog. Amikor visszanéztem magam, nem tetszett annyira a látvány, de már szerencsére megoldódott a probléma. Nagyon jól bírtam a műtétet, én is meglepődtem magamon. Különösebben nem zavart és nem is fájt, az első éjszaka viszont nehéz volt.  – mesélte annak idején Tibi, aki ma már önbizalommal áll a kamerák elé.

Forrás: RTL Klub, Polyák Attila/Origo