A világ egyik legsikeresebb plus size modellje rögtön két új kampányban is részt vesz: bekerült a legendás Sports Illustrated modelljei közé, illetve a Lane Bryant The Body elnevezésű projektjébe is.

Mozgalmas napok állnak Ashley Graham mögött. A világ egyik legsikeresebb plus size modellje a napokban jelentette be a hírt, miszerint a Sports Illustrated beválogatta őt is a soron következő Swimsuit Issue különszámába, mint az első teltkarcsú lányt.

Forrás: Lane Bryant/Cass Bird

Ez már önmagában is hatalmas lépés a magazintól a vékony, Barbie-alkatú modellek szerepeltetése után. Nem sokkal később megjelent a 28 éves Ashley The Body elnevezésű kampánya a plus size méretű ruháiról ismert Lane Bryant jóvoltából, amelyben dögösen, kigombolt ingben pózol. 

Gömbölyű a divat! - A legszebb plus size modellek
2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek. Íme, a legismertebb gömbölyű szépségek.