Csobot Adél rúzs vörös száj trendi kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő gyönyörű kismama, ezt pedig egy dögös szelfivel bizonyította.

Csobot Adél terhesség ide vagy oda, mindig ad magára és igazi trendi kismama. Az énekesnő legutóbb vörös rúzzsal, tökéletes sminkben indult útnak és feltünő, hogy arca még mindig olyan vékony, hogy észre sem venni az esetleges plusszkilókat, amelyek a várandósággal járnak.

Forrás: Instagram/Csobot Adél

Kiderült! Csobot Adél kisfiút hord a szíve alatt

Csobot Adél elárulta, Bencével madarat lehetett volna fogatni, úgy örült, amikor kiderült, hogy kisfia lesz. Mindig arról álmodozott ugyanis, hogy először egy fia, aztán egy kislánya lesz - írtuk korábbi cikkünkben, melyben azt is elárulta a boldog pár, hogy apás szülést terveznek.
Próbáld ki! Natúr smink randirahttp://www.life.hu/trend/20160208-termeszetes-smink-randira.htmlA természetes szépség híve vagy? Randira is választhatsz egyszerű és letisztult sminket, ami kiemeli a kisugárzásodat. Várady Polett megmutatja, hogyan készíts natúr, mégis csábító make-upot! Trend--Magyar sztárok, akik plasztikáztattakhttp://www.life.hu/trend/20160209-magyar-sztarok-akik-plasztikaztattak.htmlRubint Réka, Szűcs Judith, Keresztes Ildikó – csak néhány név azon magyar sztárok közül, akik úgy gondolják, hogy a plasztikára bizonyos esetekben igenis szükség van, mert mindenek előtt fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Trend--Alapdarabok a téli sportok szerelmeseinekhttp://www.life.hu/trend/20160208-ilyen-a-tokeletes-teli-sportruhazat.htmlA téli sportok szerelmeseinek jól fel kell készülni a szezonra, a speciális időjárási körülmények ugyanis speciális felszereléseket igényelnek. Íme, néhány alapvető holmi, amivel bátran belevághatsz kedvenc szabadtéri sportodba. Trend--5+1 dolog, amit megtehetsz a ragyogó és egészséges bőrérthttp://www.life.hu/trend/20160210-kevesebb-szolarium-tobb-apolas-es-lemosott-smink-is-az-egeszseges-bor-titkai.htmlVannak bizonyos örökérvényű szabályok, amiket jó lenne betartani, ha tíz év múlva is szép bőrt szeretnénk magunknak. TrendThinkstockÍgy biztosan nem ismered fel Iszak Eszterthttp://www.life.hu/trend/20160211-iszak-eszter-instagram-fotojan-felismerhetetlen.htmlA gyönyörű műsorvezető smink nélkül is meg meri mutatni magát, hisz teljesen hibátlan az arcbőre. Most végre azt is megtudhatjuk, hogy miért! Trend--Dakota Johnson aranyba burkolta a testét - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160210-dakota-johnson-meses-ruhakoltemenyben-lepett-a-voros-szonyegre-arany-ruha-foto.htmlA színésznő a Hogyan legyünk szinglik londoni premierjén egy meseszép ruhakölteményben lépett a vörös szőnyegre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.