A héten megkezdődött a világ legjobban várt divateseménye, a New York-i divathét, ahol természetesen hírességekből sincs hiány. A rendezvényt megnyitó Yves Saint Laurent-show-n igazi sztárparádé volt. Lássuk, kinek sikerült elkápráztatnia a divatrajongó közönséget!

A dögös bőr  

Julia Roberts unokahúga, Emma Roberts kövekkel kirakott blúzzal kombinálta a bőrt, ahogy Rosie Huntington-Whiteley is csillogó kiegészítőkkel párosította dögös szoknyáját.

Emma Roberts,  Rosie Huntington-WhiteleyForrás: AFP

Akik rosszul választottak  

A miniruhával, az ocelotmintás kabáttal és a szoros nyaklánccal mintha a 90-es évekből lépett volna elő Miranda Kerr. A szintén modell Dree Hamingway bőrszerkóját és csipkefelsőjét egy hawaii mintás inggel próbálta színesebbé tenni. Nekünk egyikük választása sem jött be.

Miranda Kerr, Dree HamingwayForrás: AFP

Akik még rosszabbul  

Lady Gagában sokkal jobban szeretjük a dívát, mint ezt a furcsa bohócot, akinek az arca, a haja és a ruhája is groteszk. Jessica Alba rendezetlen hajjal és egy előnytelen, óarany színre hajazó ruhában jelent meg.

Lady Gaga, Jessica AlbaForrás: AFP

Divatmániás férfiak  

Justin Bieber szokás szerint pirossal dobta fel az összeállítását, míg Lenny Kravitz bőrcuccban akart kitűnni, amihez ő is egy piros, kissé szokatlan kiegészítőt választott.

Justin Bieber, Lenny KravitzForrás: AFP