stílusmustra Divathét Miranda Kerr New York Jessica Alba Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten megkezdődött a világ legjobban várt divateseménye, a New York-i divathét, ahol természetesen hírességekből sincs hiány. A rendezvényt megnyitó Yves Saint Laurent-show-n igazi sztárparádé volt. Lássuk, kinek sikerült elkápráztatnia a divatrajongó közönséget!

A dögös bőr

Julia Roberts unokahúga, Emma Roberts kövekkel kirakott blúzzal kombinálta a bőrt, ahogy Rosie Huntington-Whiteley is csillogó kiegészítőkkel párosította dögös szoknyáját.

Emma Roberts, Rosie Huntington-Whiteley Forrás: AFP

Kinek a szettje jön be jobban?

Akik rosszul választottak

A miniruhával, az ocelotmintás kabáttal és a szoros nyaklánccal mintha a 90-es évekből lépett volna elő Miranda Kerr. A szintén modell Dree Hamingway bőrszerkóját és csipkefelsőjét egy hawaii mintás inggel próbálta színesebbé tenni. Nekünk egyikük választása sem jött be.

Miranda Kerr, Dree Hamingway Forrás: AFP

Ki tévedett nagyobbat?

Akik még rosszabbul

Lady Gagában sokkal jobban szeretjük a dívát, mint ezt a furcsa bohócot, akinek az arca, a haja és a ruhája is groteszk. Jessica Alba rendezetlen hajjal és egy előnytelen, óarany színre hajazó ruhában jelent meg.

Lady Gaga, Jessica Alba Forrás: AFP

Kinek a választása rosszabb?

Divatmániás férfiak

Justin Bieber szokás szerint pirossal dobta fel az összeállítását, míg Lenny Kravitz bőrcuccban akart kitűnni, amihez ő is egy piros, kissé szokatlan kiegészítőt választott.

Justin Bieber, Lenny Kravitz Forrás: AFP

Melyik pasi ruhája jön be jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.