Otthonszülést tervez Viktória svéd koronahercegnő

Forrás: AFP/Marcus Ericsson -
terhesség szülés család babavárás Viktória svéd királyi hercegnő várandósság otthonszülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Svédország jövőbeli uralkodónője a hírek szerint saját otthonában, a Hala-palotában tervezi második gyermeke világrajövetelét.

Otthon tervezi világra hozni második gyermekét Viktória svéd hercegnő és férje, Dániel herceg - írja a svéd Svenskdam lap. A házaspár első csemetéje, Esztella hercegnő 2012-ben született meg a stockholmi Karolinska kórházban.

A várandós Viktória hercegnő a 2015-ös Nobel-díjátadón Forrás: AFP/Marcus Ericsson

Viktória hercegnő, aki márciusra várja második gyermekét, a hírek szerint a héten vett részt utoljára hivatalos eseményen, és a hírek szerint addig szeretne otthon maradni kisbabájával, ameddig csak lehetséges.

A királyi családnak vannak megbízatásai, amelyek nincsenek benne a hivatalos naptárjukban

Felfordult Bangó Margit élete a TV2 miatthttp://www.life.hu/csalad/20160206-bango-margit-enekesno-eladja-hetvegi-hazat-hogy-uj-lakast-vegyen-lanyanak-es-csaladjanak.htmlAmióta az Édes élet stábja Bangó Margit lányáéknál is forgat, egyre szűkebbnek érzi a családi fészket az énekesnő. Család--Milyen kisfiú valójában György herceg? Most kiderülthttp://www.life.hu/csalad/20160216-gyorgy-herceg-beszedes-es-nagyon-okos-kisfiu.htmlA 2 éves kis hercegről egyik rokona, Sophie Winkleman színésznő beszélt a brit Hello! magazinnak. Család--Mi lesz György herceg, ha nagy lesz? Katalin hercegné elárultahttp://www.life.hu/csalad/20160209-katalin-hercegne-elarulta-hogy-fia-gyorgy-herceg-repulogep-pilota-szeretne-lenni.htmlA jelek szerint édesapja, Vilmos herceg, illetve nagybátyja, Harry herceg nyomdokaiba szeretne lépni a 2 éves György herceg, akit édesanyja szerint teljesen lenyűgöznek a repülőgépek. Család--Vér, verejték és könnyek - Különleges fotósorozat a szülés csodájárólhttp://www.life.hu/csalad/20160203-fotosorozat-a-szules-csodajarol-leilani-rogers-fotografustol.htmlA szülés egyike azon témáknak, amelynek örömét és fájdalmát a mai napig nehezen tudjuk szavakba önteni. Egy texasi fotográfus realisztikus sorozatban dokumentálta ezt a csodálatos, ugyanakkor fájdalmas tapasztalatot 60 édesanyán keresztül. Család--Terrorban tartotta volt feleségét és gyerekeit Charlie Sheenhttp://www.life.hu/csalad/20160122-charlie-sheen-szinesz-exfelesege-denise-richards-szerint-terrorban-tartotta-ot-es-a-gyerekeket.htmlDenise Richards szerint nem csupán gyerekeinek megélhetésére tett magasról az 50 éves színész, hanem még folyamatos lelki terrorban tartotta őket. Charlie Sheen szerint azonban exe csak még több pénzt akar kisajtolni belőle. Család--Hatalmasat nőtt Ingrid norvég hercegnő - Friss fotók!http://www.life.hu/csalad/20160122-ingrid-norveg-hercegno-hatalmasat-nott-es-nemreg-unnepelte-12-szuletesnapjat.htmlA norvég trón várományosáról 12. születésnapja alkalmából készültek a fényképek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.