Pszichológushoz küldené gyermekeit Katalin hercegné

Forrás: AFP/Chris Jackson -
pszichológus terápia Katalin hercegnő gyerekek család Katalin hercegné Vilmos herceg mentális egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnéje ha úgy látja szükségét, nem habozna szakszerű segítséget kérni gyermekeinek.

Mint a Life.hu megírta, Katalin hercegné nemrég a világ egyik legnagyobb és legismertebb internetes újságjánál és blogjánál, a The Huffington Postnál tette tiszteletét, ahol nem csupán a szerkesztőségi feladatokba kóstolhatott bele, hanem egy saját kezűleg megírt anyagát is közölték.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Katalin ebben a posztja a gyermekek mentális egészségégéről szólt, és többek között két gyermekére, György hercegre és Charlotte hercegnőre is kitért.

Kiderült, ki után kapta a nevét Ryan Reynolds és Blake Lively közös lányahttp://www.life.hu/csalad/20160205-ryan-reynolds-es-blake-lively-kislanya-james-a-szinesz-edesapja-utan-kapta-a-nevet.htmlNemrég maga a sztárapuka árulta el, miért kapta kislánya a meglehetősen fiús hangzású James keresztnevet. Család--Otthonszülést tervez Viktória svéd koronahercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160216-viktoria-sved-koronahercegno-otthonszulest-tervez.htmlSvédország jövőbeli uralkodónője a hírek szerint saját otthonában, a Hala-palotában tervezi második gyermeke világrajövetelét. Család--Cuki fotót osztott meg kisfiáról Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160209-majka-es-dundika-kisfia-marian-cuki-fenykepe.htmlAz egykori playmate Instagram-oldalán mutatta meg, mennyire szereti kutyáját a kis Marián. Család--Hatalmasat nőtt Ingrid norvég hercegnő - Friss fotók!http://www.life.hu/csalad/20160122-ingrid-norveg-hercegno-hatalmasat-nott-es-nemreg-unnepelte-12-szuletesnapjat.htmlA norvég trón várományosáról 12. születésnapja alkalmából készültek a fényképek. CsaládOrigoGyereket tervez Sofia Vergara és Joe Manganiellohttp://www.life.hu/csalad/20160204-sofia-vergara-szineszno-es-joe-manganiello-szinesz-gyereket-terveznek.htmlIlyen géneket kár lenne nem tovább örökíteni! Családbővítésen gondolkodik Hollywood legszexibb álompárja. Család--Imádnivaló kép készült György herceg első bölcsis napjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160107-gyorgy-herceg-elso-napja-a-bolcsodeben-foto.htmlEljött a nagy pillanat, amelyre hónapok óta várunk: Vilmos herceg és Katalin hercegné elsőszülött gyermeke először lépte át bölcsődéje küszöbét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.