Újságírónak állt Katalin hercegné: A The Huffington Postnak blogol

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin hercegnő újságíró Katalin hercegné online újságírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha csak egy napra is, de Katalin hercegné belekóstolhatott abba, hogyan is zajlik a munka a világ egyik legismertebb és legnagyobb internetes oldalánál, mi több, még egy blogbejegyzést is írt.

Egy napra belekóstolhatott az online újságírás rejtelmeibe Katalin. A hercegné nemrég az egyik legnépszerűbb amerikai újság és blog, a The Huffington Post szerkesztőségébe látogatott el, amelynek során egyebek mellett saját kezűleg írt anyaga is megjelent az oldalon.

Katalin hercegné James Martinnal, a The Huffington Post felelős szerkesztőjével Forrás: AFP/Chris Jackson

Katalin írásában az általa oly sokat jelentő témát, a gyermekek mentális egészségének fontosságát fejtegeti: kitér arra, hogy sok szülő manapság is kellemetlenül érzi magát attól, ha gyermekének speciális segítségre van szüksége, és hozzátette, hogy ha az ő két gyermekéről, tehát Györgyről és Charlotte-ról lenne szó, nem habozna szakemberhez fordulni.

Vilmos herceg nejének már a kezdetektől fogva sokat jelentett a téma: a nemrég mondott beszédjeinek mindegyike erről szólt, továbbá számtalan gyermekek mentális egészségével foglalkozó szervezet védnökeként jegyzik.

Állítják: Diana hercegnét megmérgezték a mentőautóbanhttp://www.life.hu/news/20160215-diana-hercegnet-az-autobalesete-utan-megmergeztek-a-mentoautoban.htmlA legfrissebb fejlemények szerint nem az autóbaleset okozta halálos sérülések végeztek a néhai hercegnével. News--Keressük a legsármosabb magyar államtitkárt!http://www.life.hu/news/20160212-keressuk-a-legszexibb-magyar-allamtitkart.htmlErőskezű, több nyelven beszélő döntéshozók, akiknek többsége magánemberként boldog családapának, a friss vagyonnyilatkozatok alapján pedig tehetős embernek is vallhatja magát – néhányuk már egészen fiatalon. Íme, nyolc államtitkár, akik nem csak a döntéseikkel, hanem a kinézetükkel is heves reakciókat válthatnak ki. Te melyiket választanád a legvonzóbbnak közülük? Most megszavazhatod! News--Milyen fajtájú kutya lennél? Ez az oldal megmondjahttp://www.life.hu/news/20160212-milyen-fajtaju-kutya-lennel.htmlHiánypótló weboldalra akadtunk: két kattintás, és megtudhatod, melyik cuki négylábú lennél. NewsThinkstockSchumacherről beszélt a Forma-1-es pilóta menedzserehttp://www.life.hu/news/20160217-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilotarol-beszelt-menedzsere-sabine-kehm.htmlA német autóversenyzőt továbbra is a Genfi-tónál lévő otthonában ápolja egy teljes orvosi csapat. News--5 dolog, amit nem tudtál a fiatal Diana hercegnérőlhttp://www.life.hu/news/20160215-diana-walesi-hercegnerol-5-dolog-amit-nem-tudtal-fiatalkorarol.htmlIdén lesz 19 éve, hogy meghalt Károly herceg első felesége, a szívkirálynőként emlegetett Diana hercegné, akinek élete a mai napig foglalkoztatja a nyilvánosságot. Íme, néhány titok, amelyet valószínűleg nem tudtál Diana hercegné fiatalkoráról. NewsAFPKiderült: ezt jelenti Angelina Jolie és Brad Pitt új, közös tetoválásahttp://www.life.hu/news/20160216-angelina-jolie-es-brad-pitt-uj-tetovalasa-ezt-jelenti.htmlAz Oscar-díjas színésznő a napokban összesen három új mintát varratott magára. Az amerikai Radar Online egy szakértő segítségével fejtette meg, mit jelentenek a Brad Pitt-tel együtt csináltatott tetoválások. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.