A világ legsikeresebb asszonyai: Rubint Réka

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala -
Rubint Réka nők siker fitness befolyás Schobert Norbert sport a világ legsikeresebb asszonyai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunkban olyan hazai és külföldi nők életpályáját mutatjuk be, akiknek munkája, karitatív tevékenysége vagy akár életmódja nagy hatással, befolyással bír az emberek mindennapjaira, és akik saját kitartásuknak és elhivatottságuknak köszönhetik sikereiket. Sorozatunk következő részében a magyar fitneszlady, Rubint Réka munkásságát járjuk körbe.

A magyar nők egyik első számú fitneszpéldaképe saját bevallása szerint duci kislány volt, ennek oka az volt, hogy szinte semmit nem mozgott, így 13 éves korára a 150 centis magasságához 60 kilót nyomott. Ebből a duci kislányból mára hazánk egyik legsikeresebb fitneszedzője vált, de ne szaladjunk ennyire előre.

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Réka 1978. június 28-án született Kazincbarcikán, és a Székely Mihály Általános iskola elvégzése után a Lehel Vezér Gimnáziumban folytatta tanulmányait.

A sport szeretete a gimnáziumi évek alatt alakult ki benne, mivel egyre inkább zavarni kezdte a külseje, úgy döntött, változtatni fog: 16 éves korában már futott, úszott, biciklizett és aerobikra járt.

A gimnázium után a fővárosi ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán tanult tovább, a főiskolával párhuzamosan pedig elvégezte a Testnevelési Egyetemet, ahol személyi és aerobikedzői szakon szerzett diplomát. A tanulás mellett tudását és sportszeretetét a gyakorlatban is kamatoztatta: először kollégiumi társainak kezdett aerobikórákat tartani, majd egyre több fővárosi teremben tűnt fel oktatóként.

Évek kemény munkájával szépen lassan sikerült elérnie, hogy órái zsúfolásig megteljenek.

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Schobert Norbival 2001-ben, egy rendezvényen ismerkedett meg, egy évre rá, 2002 szeptemberében pedig ki is mondták egymásnak a boldogító igent. A szerelem mellett a sport szeretete is összeköti őket, a Norbi-féle Update módszert tökéletesen kiegészítik Réka Alakreform-órái.

A párnak három gyereke született: Lara 2003-ban, Norbert 2005-ben és a kis Zalán 2011-ben.

Réka egyik várandóssága alatt sem mondott le a rendszeres mozgásról, és háromgyerekes anyaként is, huszonéveseket megszégyenítő fittséggel büszkélkedhet.

Forrás: Rubint Réka

Az évek alatt a szakmai sikerek sem kerülték el, számos elismerés mellett 2008-ban az Év Személyi Edzőjének választották, 2012-ben Az év női oktatója, edzője díjjal tüntették ki, és nem mellesleg 2015-ben helyet kapott a Forbes legbefolyásosabb nőket rangsoroló listáján.

Az üzleti szféra toplistáján a férjével közös sikeres üzleti vállalkozást építő Réka a 20. helyet csípte meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.