Fésűs Nellyvel közös gyermeke az idő előrehaladtával egyre több dologban hasonlít elhunyt édesanyjára. Bár a pár eddig nem hitt az ezotériában, most egyre jobban érdekli őket a téma. 

A kis Elza még 2014-ben született, 10 hónappal Vajtó Lajos édesanyjának halála után. Ahogy egyre nagyobb lesz, nemcsak a személyiségében, de külső jegyekben is kezd ugyanolyan lenni, mint a nagymamája. A pár értetlenül áll a dolgok előtt - írja a Bors

Forrás: Facebook/Mokka

"A mozdulataiban, a mimikájában én is Lajos édesanyját látom benne. Hiszek a reinkarnációban, de a párom korábban csak nevetett ezeken a dolgokon. Ám Elza produkált olyan dolgokat, amelyeken ő is meglepődött. Persze erre lehet mondani, hogy csak belemagyarázzuk, de higgyék el, nem így van" - mondta a lapnak az édesanya, aki több hasonló témájú könyvet is elolvasott. Párja korábban nem hitt az ilyesmiben, most viszont fordult a kocka. "Mindig azt mondtam, hogy bigott ateista vagyok. Ráadásul Bak csillagjegyben születtem, vagyis még fafejű is. Viszont csalhatatlan bizonyítékaim vannak rá, hogy Elza az édesanyám reinkarnációja. Ugyanott van egy kis folt a tarkóján, ahol az édesanyámnak volt, és ugyanúgy balkezes. Nemcsak a szeme színe, de még a tekintete is ugyanolyan. Sokszor kiráz minket a hideg, amikor úgy néz ránk, mint az édesanyám" - mondta el Lajos.