43 éves, az Oscar-díjas színésznő alakját bármelyik huszonéves megirigyelné. A kétgyerekes világsztár nemrég elárulta, hogyan őrzi meg vonalait.

Nemrég a Life.hu is rácsodálkozott, mennyire jó formában van a 43 éves Gwyneth Paltrow, akit a minap egy szál bugyiban fotóztak a napfényes Malibuban. Köztudott, hogy a Vasember és a Szerelmes Shakespeare sztárja imád egészséges életmódjával kapcsolatos titkokat megosztani a rajongóival, és ezúttal sem tett másképp.

Forrás: AFP

Chris Martin exneje a Goop nevű weboldalán mutatta be, hogy milyen gyakorlatokra esküszik, továbbá az is kiderült, hogy 2 órát edz hat alkalommal egy héten egy előre meghatározott edzésterv mentén, amelyet a Madonnát és Jennifer Anistont is megmozgató sztáredző, Tracey Anderson állított össze neki.

Nagyon nehéz, de azt mondták nekem, hogy megesküsznek, hogy 10 nap után látszani fog az eredmény. Fél kilós súlyokkal végzem a gyakorlatokat, aztán dance aerobicozok - magyarázta weboldalán Gwyneth, aki korábban elárulta: személyi edzőjének és a kitartó munkának köszönheti, hogy sikerült leadnia a terhessége során felszedett plusz 15 kilót.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!