méregtelenítés diéta Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új év, új élet - ezt vallja a filmcsillag is, aki nemrég megosztotta rajongóival, ő hogyan kezd neki a méregtelenítésnek. Irigyeljük a kitartásáért...

A színésznő köztudottan egészségmániás, így nem csoda, ha a méregtelenítésről is megvan a véleménye. És hogy mit lehet enni Gwyneth szerint a méregtelenítés alatt? Szerinte le kell mondaniaz alkoholról, koffeinről, hozzáadott cukorról, a glutént tartalmazó termékekről, a tejtermékekről, a szójáról, a kukoricából készült ételekről és a krumpliról. Jól hangzik, nem igaz?

Forrás: Instagram/Gwyneth Paltrow

A színésznő továbbá esküszik még a reggeli meleg vízre és a napi több liter folyadék elfogyasztására, és szerinte nem árt, ha a méregtelenítés alatt ellátogatunk néhányszor egy Spa-ba szépülni, felfrissülni, szaunázni. Ezek mellett a beöntés is nélkülözhetetlen - így lesz tökéletes a kúra!

Gwyneth egyébként nem mond butaságot, hiszen a tippjei szinte mind jók, ő azonban olyanoknak ad ötleteket, akiknek egyéb dolguk sincs magukon kívül. Mert valljuk be, kinek lenne a fentiekre mind-mind energiája, ideje és anyagi háttere napi 8 óra munka és két gyerek mellett?

Méregtelenítés - igen vagy nem?

Nemrég szakértő segítségével jártunk utána, vajon jót tesz -e a szervezetnek a méregtelenítés. Ha kíváncsi vagy a dietetikus véleményére, ITT elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.