Igazi családi perpatvar kezdődött az Interjú a vámpírral és A rózsa nevében sztárja és édesapja, Thomas Knight Slater, azaz Michael Hawkings között.

Christian Slater egy tavaly adott interjújában azt találta mondani, hogy a szintén színész édesapja, Thomas Knight Slater, aki Michael Hawkings néven jegyzi filmjeit, mániás depresszióval és skizofréniával küzd.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Davis

A TMZ nemrég birtokába jutott azoknak a bírósági dokumentumoknak, amelyek szerint Hawkings az interjúban elhangzottakra hivatkozva rágalmazás vádja miatt beperelte a saját fiát. A vádiratban kifejti, hogy Slater kijelentése nem igaz, miatta azonban felkerült Hollywood feketelistájára, és ma már csak remélni meri, hogy megtalálják a különböző szerepekkel.

Az apa egyébként 20 millió dollárt, vagyis nagyjából 5,6 milliárd forintnak megfelelő összeget követel a fiától kártérítés gyanánt.

Sztárok, akik eltávolodtak szüleiktől
Vannak, akiknem ismerik vér szerinti szüleiket, vannak, akik jobban örülnének, ha nem ismernék őket, és vannak olyan hírességek is - most közülük válogattunk -, akik az évek során elhidegültek az anyukától vagy apukától. A Life.hu cikkéért kattints ide!