Az ikonikus hollywoodi sztárpárok mellett, mint például Angelina Jolie és Brad Pitt vagy Goldie Hawn és Kurt Russell, vannak olyan hírességek is, akiknek szerelméről szinte alig tudni valamit, sőt, akikről nem is gondolnánk, hogy egy párt alkotnak, esetleg alkottak. 

Daniel Craig és Rachel Weisz

A két színész annak idején az Álmok otthona című thriller 2010-es forgatásán jött össze, majd 2011 júniusában, a legnagyobb titokban ki is mondták egymásnak a boldogító igent. Az esküvőn a szerelmeseken kívül csak négyen voltak jelen: Daniel lánya, a tizennyolc éves Ella, Weisz négyéves fia és a pár két barátja. A sztárpár azóta is féltve őrzi szerelmét, csak nagy ritkán nyilatkoznak magánéletükről, és a róluk szóló pletykákkal sincsenek tele a bulvárlapok.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Jennifer Grey és Clark Gregg

A Christine kalandjai című vígjátéksorozatból is ismert Clark Gregg és a Dirty Dancing egykori Baby-je, 2001-ben házasodott össze, és még ugyanabban az évben meg is született kislányuk, Stella. 

Forrás: AFP//Ethan Miller

Jamie Lee Curtis és Christopher Guest

Tony Curtis lánya, Jamie Lee 1984 óta, tehát több mint 30 éve él boldog házasságban a forgatókönyvíróként és színészként is ismert Christopher Guesttel. A párnak két adoptált gyermeke van, az 1986-ban született Annie és az 1996-ban született Thomas.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Bo Derek és John Corbett

Bo Derek egy egész generáció szexszimbólumává vált, köszönhetően az 1979-es Bombanő című filmnek. John Corbettnek, alias Aidannek pedig nők milliói szurkoltak szerte a világon (eredménytelenül), hogy sikerüljön megzaboláznia az örök szinglit, Carry Bradshaw-t. Nos, a két színész 2002 óta alkot egy párt, de mind ez idáig nem házasodtak össze. 

Forrás: AFP/Rob Kim

Geena Davis és Jeff Goldblum

Nagy szerelem volt az övék, de ma már alig emlékszünk erre az egykori házaspárra. Ennek oka, hogy az 1987-ben köttetett frigy mindössze három évig tartott, a pár 1990-ben külön utakon folytatta. 

Forrás: Brooksfilms

Claire Danes és Hugh Dancy

Telik az a rohadt idő. Mintha csak tegnap lett volna, hogy Claire Danes eljátszotta Júlia szerepét Leonardo Di Caprio oldalán a Baz Luhrmann által rendezett Rómeó+Júliában. Pedig nem tegnap volt, pontosan 20 éve már. A kislányos arcú színésznő azóta felnőtt nő lett, és boldog családanya. Danes és a szintén színész Hugh Dancy 2007-ben, az Este forgatása alatt ismerkedett meg, 2009 februárjában pedig be is jelentették eljegyzésüket, majd ugyanebben az évben Franciaországban összeházasodtak. A párnak Cyrus nevű fia 2012-ben született meg. 

Forrás: AFP/Christopher Polk