Kész, vége! Victoria Beckham nem tud többé magassarkúban járni

Forrás: NORTHFOTO -
magassarkú cipő Victoria Beckham láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beckhamné híresen nem volt hajlandó lapos cipőben megjelenni, sőt, állítólag otthon sem szabadult meg tűsarkaitól. Ennek azonban hosszú évek után vége lett.

Victoria Beckham állította, lába már annyira eldeformálódott attól, hogy kizárólag magas sarkúban jár, hogy már lapos cipőt képtelen hordani. A divattervezővé avanzsált Posh Spice azonban kénytelen lesz leszállni a magas sarkakról, ugyanis már műtéti úton kellett eltávolítani súlyos bütykeit.

Forrás: NORTHFOTO

Mostanság mondta ki először a mondatot, amire az egész világ azt hitte, sosem hallhatjuk majd tőle: "Elég volt, nem bírok többé csak magassarkúban járni!" Legutóbbi kollekció-bemutatóján már sportcipőben ment ki meghajolni. Ez igen!

Cserpes Laura trendi tavaszi szelfit lőtthttp://www.life.hu/trend/20160226-cserpes-laura-enekesno-trendi-tavaszi-szelfit-lott-es-hatalmas-napszemuvegben-pozolt.htmlHatalmas napszemüvegben pózolt az énekesnő, ami bár a csinos pofiját jól eltakarta, mégis remekül állt neki. Trend--Alig lehet ráismerni Geri Halliwell énekesnőrehttp://www.life.hu/trend/20160225-geri-halliwell-enekesno-a-spice-girls-egykori-tagja-megvaltoztatta-hajszinet-alig-lehet-felismerni.htmlA Spice Girls egykori tagja folyamatosan változtatja külsejét. Volt már vörös, majd szőke is, most pedig a barnát próbálgatja. Trend--Rosie Huntington-Whiteley bőrruhában hergeli a népet - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160225-rosie-huntington-whiteley-feneket-es-hosszu-labakat-villantott-szexi-borruhaban-foto.htmlA csodaszép modell egy elég merész ruhában jelent meg a minap az Elle Style Awards gálán. A fekete miniruha szinte alig takarja a sztár fenekét. TrendOrigoRosie Huntington-Whiteley megmutatta, milyen az igazán mini mini – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160226-heti-stilusmustra-szerepel-benne-rosie-huntington-whiteley-bella-hadid-kate-beckinsale.htmlRosie Huntington-Whiteley meztelen lábai és Naya Rivera gigadekoltázsa vitte ezt a hetet. Ezek mellett pedig néhány szemet gyönyörködtető darabot is láttunk. Íme, a heti stílusmustra! Trend--Debreceni Zita észbontóan trendi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160226-debreceni-zita-modell-eszbontoan-trendi-szerelesben-tundokolt-milanoban.htmlA modell Milánóban mutatta meg, milyen egy divatos magyar csaj, akire igazán büszkék lehetünk. Trend--Vajon miben feszítenek majd az új Baywatch vízimentői?http://www.life.hu/trend/20160225-kiderult-mit-viselnek-az-uj-baywatch-vizimentoi.htmlFilmet készítenek a 90-es évek nagysikerű sorozatából. Most pedig az is kiderült, hogy kiket válogattak ki a „tengerparton szexin szaladgálók” szerepére, és mit fognak viselni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.