Magyar finomságok egy brit gasztroblogger szemével - Videó

finomság kóstolás magyar ropi Túró Rudi gasztroblogger tesztelés étel nassolnivaló édesség Barry Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barry Lewis ismert angol szakács és gasztroblogger kipróbálta, hogy ízlik egy igazi britnek a magyar ropi, túró rudi és a többi népszerű eledelünk.

Barry Lewis a My Virgin Kitchen gasztrobloggere, aki a finom recepteken túl a különféle nemzetek ételeit is előszeretettel teszteli le. A brit szakács ezúttal egy Magyarországról kapott csomag finomságait kóstolta meg a kamera előtt. Nézd meg alább, hogy ízlik neki a túró rudi, a Duna kavics és a sós ropi (ne felejtsd el bekapcsolni a magyar feliratot rajta!):

A világ legrosszabb étrendjei között a magyar

Egy világméretű felmérés szerint a magyar, a belga és az örmény konyha a legegészségtelenebb. Hogy mi alapján állapították meg mindezt, azt ide kattintva olvashatod el.
Végigedzette terhességét a fitneszedzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-inger-houghton-norveg-fitneszedzo-terhessege-alatt-is-edzett.htmlInger Houghton terhessége alatt sem hagyott fel edzésével, mi több, szülés előtt pár nappal is húzódzkodott és súlyt emelt. A norvég fitneszedzőt sokan vádolták felelőtlenséggel - miközben nemrég egy egészséges kisbaba boldog anyukája lett. Ez Zsír!Origo20 étel, amely függőséget válthat kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-20-etel-amely-fuggoseget-valthat-ki.htmlA kutatók egy listán rangsorolták azokat az élelmiszereket, amelyek esetében gondot jelenthet megállni egyetlen adagnál. Ez Zsír!--Így vágott vissza a testét kritizálóknak az Instagram-sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160225-sjana-earp-jogazo-instagram-sztar-visszavagott-a-testet-kritizaloknak.htmlTúl vékony, csúnya avagy rosszabb - a trollok nem válogatnak, ha testszégyenítésről van szó. Ez Zsír!OrigoPhotoshop-csalással vádolják a férfit, aki másfél év alatt 133 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160222-zach-moore-masfel-ev-alatt-133-kilot-fogyott-photoshop-csalassal-vadoljak-a-kepei-miatt.htmlZach Moore 208 kilóról 75 kilóra fogyott mindössze 18 hónap leforgása alatt. A 35 éves édesapát többen azzal vádolják, hogy valójában csak a képmanipuláló programnak köszönheti vékonyabb testvonalait. Ez Zsír!ThinkstockTe láttad már Amal Clooney elképesztően lapos hasát?http://www.life.hu/ez-zsir/20160211-amal-clooney-george-clooney-felesege-hasat-villantott-berlinben.htmlVilághírű férjével indult vacsorázni, George Clooney nejének elképesztő ruhaválasztása azonban simán elterelte a figyelmet a színészről. Ez Zsír!--Az ott egy kis pocak? Mintha kissé meghízott volna Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160210-jennifer-aniston-szineszno-meghizott-egy-kisse.htmlA Jóbarátok sztárja a Zoolander második részének New York-i premierjén vonult végig a vörös szőnyegen - egy kicsit kerekebben, mint korábban. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.