Beyoncé és Jay Z már az ágyukat sem osztják meg egymással

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
házasság válás Jay Z Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bennfentes szerint Beyoncé és férje, Jay Z már az ágyukat sem osztják meg egymással. Vajon ez már tényleg a házasságuk vége?

Beyoncé nemrég csúnyán kifakadt bartánője, Kelly Rowland szülinapjának kellős közepén, állítólag azért, mert befellegzett a házasságának Jay Z-vel.

Most pedig egy bennfentes is pletykált a zenevilág legirigyeltebb, legkitartóbb és legjobban kereső sztárpárjáról.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A titokzatos illető a Radarnak adott inderjújában elmondta, hogy Beyoncé és Jay Z Beverly Hills-i luxusotthona sokszor veszekedésektől hangos, és már a hálószobán sem hajlangók osztozni.

"Beyoncé alig van otthon, Jay Z-nek pedig folyamatosan rossz a hangulata. Ráadásul saját hálószobájuk van, de a ház két egymástól távol eső részén."

A pilótától tudta meg a férfi, hogy apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160305-a-pilota-a-repulon-mondta-el-a-ferfinak-hogy-apa-lesz.htmlNem kis meglepetést okozott felesége a férfinak, amikor elintézte, hogy a Las Vegasból Pennsylvaniába tartó gépen közöljék vele a jó hírt: apa lesz. Család--Egy apuka őrült ötlete: tetováltatni akarja a kisbabáithttp://www.life.hu/csalad/20160305-egy-apuka-tetovaltatni-akarja-az-ikreit.htmlEgy netes fórumon kért segítséget egy kétségbeesett apuka, mert nem tudja megkülönböztetni az ikreit. Végső elkeseredettségében jött az ötlet, hogy tetoválást rakat a kisbabáira. CsaládThinkstockRyan Reynolds először mutatta meg kislányát a világnakhttp://www.life.hu/csalad/20160303-ryan-reynolds-eloszor-mutatta-meg-kislanyat-a-vilagnak.htmlBlake Lively és Ryan Reynolds kislányát most először csodálhatta meg a világ, bár ez is inkább egy lesifotósnak hála, mivel a pár annyira óvja a magánéletét a nyilvánosságtól. Család--Madonna követeli, hogy tartóztassák le az exférjéthttp://www.life.hu/csalad/20160303-madonna-elakarja-erni-hogy-fia-rocco-hazautazzon-hozza.htmlMadonna szerint fiát, Roccót az apja vette rá, hogy engedetlenkedjen, és csak azért se akarjon New York-ba menni az énekesnőhöz. A vita odáig fajult, hogy Madonna állítólag kijelentette: börtönbe küldené volt férjét. CsaládAFPElképesztő a hasonlóság a nagymama, a lánya és az unokája közötthttp://www.life.hu/csalad/20160304-egyidosnek-tunik-a-nagymama-a-lanya-es-az-unokaja.htmlLe sem tagadhatják, hogy rokonok. Ráadásul nemcsak az arcuk, de az alkatuk is nagyon hasonló, olyannyira, hogy sokszor még a legközelebbi ismerőseik is kételkednek abban, hogy nem testvérek. Család--Szülei is elkísérték DiCapriót az Oscar-gálárahttp://www.life.hu/csalad/20160302-leonardo-dicaprio-az-apjara-vagy-az-anyjara-hasonlit-jobban.htmlLeonardo DiCaprio édesapja nem sokszor jelenik meg neves eseményeken, így volt ez egészen az Oscar-díjátadóig, ahol végre ő is megjelent. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.