Jennifer Lawrence pocak sör hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő épp a Bahamákon nyalogatja sebeit az Oscar-gála után. Idén ugyanis nem kapott szobrot, így fürdőruhában, sörrel vigasztalódik.

Jennifer Lawrence egy luxushajón piheni ki az Oscar-gála fáradalmait, és sajnos neki most nincs mit ünnepelnie. A színésznő így pezsgőbontás helyett pár sör legurításával kapcsolódik ki, ami nem igazán tesz jót az alakjának. Lehet, hogy éppen emiatt egy kicsit már meg is nőtt a pocakja. Ugyan most még mindig csinos a színésznő, de ha így folytatja, könnyen meghízhat!

Gáspár Evelin fogyókúrázó nőket inspirálhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-gaspar-evelin-30-kilot-fogyott-az-elmult-evekben-tortenetevel-inspiralja-a-fogyni-vagyokat.htmlGáspár Győző lánya az elmúlt években 30 kilótól szabadult meg. Kitartása példaként áll 10 lelkes, fogyni vágyó nő előtt. Ez Zsír!OrigoAngelina Jolie még mindig csont és bőrhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-angelina-joliet-kambodzsaban-forgatas-kozben-fotoztak-le-es-meg-mindig-nagyon-vekony.htmlA színésznőt úgy tűnik, nem érdekli, hogy sokan aggódnak a súlya miatt. A kórosan sovány Angelina egy dekát sem hízott az elmúlt időben. Ez Zsír!--Tilla megvillantotta szálkás izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-till-attila-tilla-a-tv2-musorvezetoje-megvillantotta-szalkas-izmait.htmlA TV2 műsorvezetője edzésbe lendült, a fekvőtámasz pedig remekül állt neki.Ez Zsír!--Tóth Gabi: "Nem szeretnék nagyon sovány lenni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160304-toth-gabi-felszedett-jo-par-kilot-kemeny-edzesbe-kezdett-a-dogos-enekesno-video.htmlAz énekesnőre a Sztárban sztár forgatásai alatt felszaladt 5-6 kiló, így úgy érezte, hogy itt az ideje ellátogatni az edzőterembe. Ez Zsír!--Miért jó napi 50 guggolás? Most megtudhatod!http://www.life.hu/ez-zsir/20160303-ezert-jo-a-napi-50-guggolas.htmlTe már elkezdted a márciusi kihívást? A 30 napos vízkihívás után ebben a hónapban minden nap 50 guggolással tesszük próbára magunkat! Ez Zsír!--20 étel, amely függőséget válthat kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-20-etel-amely-fuggoseget-valthat-ki.htmlA kutatók egy listán rangsorolták azokat az élelmiszereket, amelyek esetében gondot jelenthet megállni egyetlen adagnál. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.