Valami régi, valami új, valami rikító, valami letisztult – légy bátor, engedd, hogy különböző stílusok találkozzanak otthonod falai között. 

Ha többféle lakberendezési irányzat is közel áll a szívedhez, és otthonodat különböző stílusú bútorokkal és kiegészítőkkel szeretnéd berendezni, akkor ne tétovázz tovább, keverd meg bátran lakásod enteriőrjének dizájnját! 

Na jó, azt nem ajánljuk, hogy a különböző stílusú bútorokat és kiegészítőket bármiféle koncepció nélkül, „ahogy esik úgy puffan” jelszóval összedobáld a szobába – mindenképpen érdemes néhány jó tanácsot figyelembe venned. 

Forrás: pressloft.com
  • Hangulatos tud lenni a különböző színek kavalkádja, ám a tökéletes összhang érdekében érdemes néhány ponton megtalálni a közös nevezőt. Könnyen teremthetsz harmóniát egy helyiségben, ha komplementer színeket használsz, vagy ha egy színnek a különböző árnyalatait kevered. 
  • A kontrasztok igazán izgalmassá tehetnek egy-egy kompozíciót: jól megférhet egymás mellett a fa, a bársony, a műanyag vagy akár a fém is. 
  • Bátran keverd otthonodban a távoli korok bútorait, kiegészítőit modern jegyekkel. 
  • Mielőtt bármibe is belekezdesz, tudatosan gondold át az alapkoncepciót! Meg kell találnod azt a határt, amin belül nem billensz át a keszekusza ízléstelenségbe, hanem otthonodban egy valóban kellemes, mégis egyedi enteriőrt hozol létre. 

Megjött a kedved a stílusok mixeléséhez? Inspirálódj képeinkből! 

/1603/St_lu201638145030