Ma lett 31 éves a bájos színésznő, Olivia Wilde. Születésnapját egy tőle ellesett sminkkel ünnepeljük. Kövesd Larion Oscar tanácsait, és készítsd el a káprázatos make-upot.

A hónap színe a burgundi, de ezt a fantasztikus színt nemcsak a végletekig szenvedélyes ajakrúzsnál használhatjuk. Íme, szülinapos színésznőnk, Olivia Wilde, aki káprázatosan festett a Golden Globe-gálán, kiragyogott szépsége, burgundi ruhája és hozzá passzoló titokzatos szemfestése. Ha szeretnéd felforrósítani magad körül a levegőt, akkor mindenképp próbáld ki Olivia szenvedélytől ragyogó sminkjét.
Forrás: AFP

Egységesítsd bőröd szerkezetét egy bőrtökéletesítő báziskrémmel, majd kedvenc folyékony alapozóddal uniformizáld bőrszínedet. A szem frissességéhez alkalmazd a háromszögben felhelyezett korrektorálcázást, szépen dolgozd össze az alapozóval, majd finoman púderezd le porpúderrel. Orcáidat élénkítsd barackos arcpirosítóval az arccsont alatt kontúrmentesen. Szemöldököd színét élénkítsd a hajtöved színével harmonizáló szemöldökceruzával, majd száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. A szemkiemeléshez először a bordó árnyalatot tedd a mozgó szemhéj egészére és alul végig, a szempillatőnél. Ezután egy rózsaszín árnyalattal mosd el a kontúrszéleket, és a szemzughoz tegyél még egy keveset. A szemhéj közepétől kifelé mélyítsd a szempillatövet egy kis feketével, amit alaposan satírozz el, hogy csak a kontrasztos hatása maradjon. A titokzatos hatás fokozására emeld ki vízálló, fekete szemceruzával a vízvonaladat. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá. A friss hatás érdekében ajkadat nude árnyalatú ajakrúzzsal élénkítsd.