Jennifer Lawrence goldenglobe2016 Kate Hudson Alicia Vikander díjátadás Golden Globe-díj vörös szőnyeg Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe nem csak az Oscar előszobája, de az év egyik legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye is. Idén sem maradtunk mesés ruhaköltemények nélkül, mutatjuk is kedvenceinket!

Jennifer Lopez

Tavaly kicsit közönségesre sikerült a szettje, idén azonban már odafigyelt arra, hogy egyedi legyen mind színben, mind fazonban. A Giambattista Valli ruha remek választás volt, amit a 200 karátos Harry Winston gyémántékszerek tettek még ragyogóbbá. Wow!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Jennifer Lawrence

Az idei Golden Globe kétségkívül nem a fekete színről szólt. Jennifer Lawrence nem először visel élénkpirosat a vörös szőnyegen, és meg kell hagyni, jól is áll neki. Az idei ruha is a Dior-házat dícséri.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Alicia Vikander

A filmcsillag kétségkívül 2015 nagy felfedezettje, ráadásul nem csak remek színésznő, de öltözködni is tud. Ez a Louis Vuitton kreáció elegáns volt, letisztult, és persze álomszép.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Brie Larson

Ha meg kellene határozni, mi volt az idei gála színe, egyértelműen az arany nyerne. Brie Larson Calvin Klein ruháját például nagyon megszerettük.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Kate Hudson

Crop topban a Golden Globe-on? Kate Hudsonmegteheti, és bár nem volt olyan elegáns, mint néhány kolléganője, de szexi volt és nagyon dögös.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Eva Green

De ha arany, a mi kedvencünk Eva Green egyszerű szabású, szuperelegáns kreációja volt.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Rosie Huntington-Whiteley

A modell sem kockáztatott sokat, szerintünk fennségesen festett.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Kate Bosworth

Hogy ki csillogott legjobban az idei gálán? Kétségkívül Kate Bosworth a Dolce&Gabbana ruhájában.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Kirsten Dunst

Az arany mellett a szupermély dekoltázs is hódított a gálán. Kirsten Dunst ott volt azon kevesek között, akik a feketére voksoltak, nekünk pedig bejött ez a Valentino kreáció.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Lady Gaga

A művésznőtsem hagyhattuk ki az összeállításból, hiszen kivételesen elegáns volt a hollywoodi aranykort idéző ruhakölteményben.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Jenna Dewan Tatum

A sztárfeleség is a mély dekoltázsra szavazott, és szerintünk nem is tette rosszul. Zuhair Murad tervezővel különben is nehéz mellélőni.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Lily James

A színésznő Marchesa kreációja egy igazi tündérruha volt. Ő imádja ezt a stílust, és remekül is áll neki!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Olivia Wilde

A színésznő egy burgundi Michael Kors darabban tündökölt a Golden Globe-on; ő is a mély dekoltázsra szavazott.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Ki volt a legszebb a gálán?

Túl fodros, túl sok és nagyon unalmas - kínos ruhaválasztások a 2016-os Golden Globe gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-golden-globe-gala-2016-legcsunyabb-ruhak.htmlÁlomruhákban nem volt hiány a 73. Golden Globe gálán: itt meg is mutattuk a legszebb kreációkat.Most azonban következzenek azok, akik számára nem sikerült annyira jól az este - ruhaválasztás terén legalábbis. Trend--Álomruhák a Golden Globe-gálák vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160105-a-legszebb-golden-globe-ruhak-az-elmult-evekbol.htmlVasárnap éjszaka tartják az év egyik legjelentősebb filmes és egyben vörös szőnyeges eseményét, a Golden Globe-gálát. Már alig várjuk, mit viselnek majd kedvenceink a díjátadón, de addig is nosztalgiázzunk kicsit: mutatjuk is az utóbbi évek legmesésebb szettjeit! TrendAFPElképesztő melléfogások a Golden Globe-gálák vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160106-a-legcsunyabb-ruhak-az-elmult-evek-golden-globe-galairol.htmlAz egész világot lázban tartó eseményeken, mint a Golden Globe-gála, véletlenül sem bújhatnak el a sztárok a kamerák elől: ha valaki hibázik a vörös szőnyegen, annak bizony komoly visszhangja lesz. Így járt ez a 10 híresség is, akiknek a melléfogásai feledhetetlenné váltak az utóbbi években. TrendAFPKészítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160106-katalin-hercegno-sminkje-igy-keszitsd-el-larion-oscar-tippjei.htmlSzombaton lesz 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. Trend--Elképesztő melléfogások a Golden Globe-gálák vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160106-a-legcsunyabb-ruhak-az-elmult-evek-golden-globe-galairol.htmlAz egész világot lázban tartó eseményeken, mint a Golden Globe-gála, véletlenül sem bújhatnak el a sztárok a kamerák elől: ha valaki hibázik a vörös szőnyegen, annak bizony komoly visszhangja lesz. Így járt ez a 10 híresség is, akiknek a melléfogásai feledhetetlenné váltak az utóbbi években. TrendAFPIndítsd stílusosan az új évet! Szuper sminktrükk januárrahttp://www.life.hu/trend/20151230-szuper-sminktrukk-januarra-larion-oscar-sminkmestertol.htmlMondj búcsút a csillámporoknak, a ragyogásnak legalább a báli szezonig, de ne félj új dolgokkal kísérletezni! Larion Oscar sminkmester megmutatta januári sminktrükkjét - próbáld ki! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.