A köztudottan egészség- és edzésmániás színésznő az öregedésről, a fiatalság megőrzéséről és a termékenységről beszélt egy nemrég adott interjújában.

Jessica Alba, Gwyneth Paltrow és Blake Lively után Cameron Diaz is megváltja a világot tippjeivel.

Forrás: AFP/Theo Wargo

A 43 éves színésznő hamarosan megjelenő, életmódtanácsadó könyveit népszerűsíti az amerikai Women's Health magazin hasábjain, ennek kapcsán pedig az öregedésről, a fiatalság és a fittség megőrzéséről beszélt. Még mindig büntetünk másokat és magunkat azért mert öregszünk, miközben ez a világ legtermészetesebb dolga? Miért nem veregetjük csak hátba egymást és mondjuk a másiknak, hogy mennyire csodálatosan csinálja? - teszi fel a kérdés a Charlie angyalai és a Vanília égbolt sztárja, aki többek között a biológiai óra ketyegéséről és a termékenységről is beszélt - ám nem a sajátjáról. Cameron, aki tavaly házasodott össze szerelmével, egy korábban adott interjújában már beszélt róla, hogy nem tervez gyereket. Soha nem képzeltem magam anyaként - fogalmazott az Equire magazinnak adott interjújában.

Világsztárok, akik okos tanácsaikkkal megváltanák a világot
Vajon nekik nem elég a vörös szőnyeg, a kasszasikerek és a csillogás? Ők úgy érzik, biztosan tudják a szépség, a siker, a tökéletesség titkát? Nem egy világsztár érezte azt az utóbbi években, hogy minél több embernek szeretne nagyon okos tanácsokat osztogatni. Egy csokorba szedtük azokat a hírességeket, akik a világhálón is próbálgatják magukat. A Life.hu cikkéért kattints ide!