Jennifer Garner ekkorát még soha nem tévedett - Heti stílusmustra

Irina Shayk Karlie Kloss stílusmustra Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirosba öltözött modellek, laza tinisztárok, és egy fenséges outfit - nézzük, melyek voltak a hét legfeltűnőbb ruhái. 

Modellmustra

A piros volt a dress code a L'Oreal párizsi partiján, ahol rengeteg modell jelent meg, többek között Irina Shayk és Karlie Kloss. Bradley Cooper szerelme csodásan festett ebben a fényes anyagú miniruhában, de Karlie Kloss furcsán kivágott ruhájáért egyáltalán nem vagyunk oda.

Irina Shayk és Karlie Kloss Forrás: Northfoto

Melyik ruha jön be jobban?

Lazaság Párizsból

Selena Gomez a blúz és a farmer - jelen esetben szoknya - örök klasszikusára szavazott, amihez stílszerűen egy extravagáns Louis Vuitton cipőt választott, hiszen a márka bemutatójára érkezett. A napokban meglepő divathír jelent meg a médiában: Karl Lagerfeld legújabb múzsája, így a Chanel új arca Willow Smith lett. A 15 éves sztárcsemete be is mutatkozott a Chanel-show-n a párizsi divathéten, habár ezzel a szereléssel minket nem győzött meg, de várjuk a folytatást.

Selena Gomez és Willow Smith Forrás: Northfoto

Ki hozta jobban a laza stílust?

Fekete tévedések

Helen Mirren abszolút csodálói vagyunk, imádjuk a stílusát, de ebben a fekete nadrágkosztümben most nem csillogott úgy, mint szokott. Annyira jól állnak neki az élénk színek, de még a fehér is, hogy mindig ezeket kellene viselnie. Jennifer Garner fekete virágokkal kombinált rózsaszín ruháját sem szerettük meg.

Helen Mirren és Jennifer Garner Forrás: AFP

Ki tévedett nagyobbat?

Kedvencünk

Karen David, indiai származású színésznő ruhája volt az egyik nagy kedvencünk a héten, ami tökéletesen harmonizált az egyéniségével. A színek pompázatosak, és a kiegészítők is stílusosak.

Karen David Forrás: Northfoto, AFP
Mi a titkuk? Ők a legstílusosabb nők 75 és 100 közötthttp://www.life.hu/trend/20160309-a-legstilusosabb-nok-75-es-100-kozott.htmlBizony, 75 és 100 között is van élet, ráadásul nem is akármilyen. Ha a jó egészség megadatik, ebben a korban is lehet szárnyalni, kibontakozni, stílusosnak lenni, és ünnepelni az életet. Íme, 6 nő, akik éppen így tesznek! TrendOrigoSminkek a kifutókról – Inspirálódj London pezsgő forgatagábólhttp://www.life.hu/trend/20160307-a-londoni-divathet-sminktrendje.htmlLondon multikulturális sokszínűsége újraértelmezi a divatelemek gazdag világát, és valami egészen különleges divathullámot indított el. Oscar Larion most elkalauzol a Londoni Divathét pezsgő forgatagába, hogy inspirálódhass a legújabb sminktrendekből.Trend--Készítsd el a születésnapos Olivia Wilde sminkjéthttp://www.life.hu/trend/20160309-keszitsd-el-a-szuletesnapos-olivia-wilde-sminkjet.htmlMa lett 31 éves a bájos színésznő, Olivia Wilde. Születésnapját egy tőle ellesett sminkkel ünnepeljük. Kövesd Larion Oscar tanácsait, és készítsd el a káprázatos make-upot. Trend--Divatevolúció 1. rész – Sztárok, akik förtelmesből fergeteges nők lettekhttp://www.life.hu/trend/20160307-victoria-beckham-kate-winslet-es-angelina-jolie-divatevolucioja.htmlNéhány celeb már évtizedek óta jelen van a köztudatban, így velünk ellentétben nekik nincs meg a lehetőségük, hogy letagadják azokat a korszakaikat, amelyekre visszanézve leginkább csak nevetni lehet. A 90-es évek mára túlzónak érzett és cikivé vált öltözködési stílusa mindenkinek megpecsételte a múltját. TrendOrigoÍgy sminkelj, ha Halak a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160303-igy-sminkelj-ha-halak-a-csillagjegyed.htmlKíváncsi vagy rá, hogy személyiségjegyeid alapján milyen smink illik hozzád? Larion Oscar sminkmester most elárulja, hogyan sminkelj, ha Halak a csillagjegyed. Trend--A hónap színe: burgundihttp://www.life.hu/trend/20160301-a-honap-szine-marciusban-a-burgundi.htmlA burgundi már nem csak az ősz divatszíne. Az üzletek tavasszal is bőséggel kínálják ezt az árnyalatot, ami szinte mindenkinek jól áll, és könnyen kombinálható a szekrényedben megtalálható alapdarabokkal. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.