Pirosba öltözött modellek, laza tinisztárok, és egy fenséges outfit - nézzük, melyek voltak a hét legfeltűnőbb ruhái. 

Modellmustra

A piros volt a dress code a L'Oreal párizsi partiján, ahol rengeteg modell jelent meg, többek között Irina Shayk és Karlie Kloss. Bradley Cooper szerelme csodásan festett ebben a fényes anyagú miniruhában, de Karlie Kloss furcsán kivágott ruhájáért egyáltalán nem vagyunk oda.

Irina Shayk és Karlie KlossForrás: Northfoto

Lazaság Párizsból

Selena Gomez a blúz és a farmer - jelen esetben szoknya - örök klasszikusára szavazott, amihez stílszerűen egy extravagáns Louis Vuitton cipőt választott, hiszen a márka bemutatójára érkezett. A napokban meglepő divathír jelent meg a médiában: Karl Lagerfeld legújabb múzsája, így a Chanel új arca Willow Smith lett. A 15 éves sztárcsemete be is mutatkozott a Chanel-show-n a párizsi divathéten, habár ezzel a szereléssel minket nem győzött meg, de várjuk a folytatást.

Selena Gomez és Willow SmithForrás: Northfoto

Fekete tévedések

Helen Mirren abszolút csodálói vagyunk, imádjuk a stílusát, de ebben a fekete nadrágkosztümben most nem csillogott úgy, mint szokott. Annyira jól állnak neki az élénk színek, de még a fehér is, hogy mindig ezeket kellene viselnie. Jennifer Garner fekete virágokkal kombinált rózsaszín ruháját sem szerettük meg.

Helen Mirren és Jennifer GarnerForrás: AFP

Kedvencünk

Karen David, indiai származású színésznő ruhája volt az egyik nagy kedvencünk a héten, ami tökéletesen harmonizált az egyéniségével. A színek pompázatosak, és a kiegészítők is stílusosak.

Karen DavidForrás: Northfoto, AFP