Miféle szakítás? Bradley Cooper és Irina Shayk nagyon is együtt vannak

Forrás: AFP -
Irina Shayk modell párkapcsolat színész szerelem Bradley Cooper szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába próbálták megőirzni inkognitójukat, nem sikerült: a színészt és a modellt kéz a kézben kapták lencsevégre New York utcáin sétálva.

Bradley Cooper és Irina Shayk válaszra sem méltatták azokat a pletykákat, amelyek szerint alig egy év után szakítottak egymással. A párost Manhattanben látták együtt andalogni, és a kép tanúsága szerint, amelyet ide kattintva nézhetsz meg, minden a legnagyobb rendben van köztük.

Forrás: AFP

Irina, aki nemrég tért vissza a párizsi houte cauture divathétről, Cristiano Ronaldóval történt szakítása után jött össze a 41 éves színésszel, akivel valamikor áprilisban ünneplik első évfordulójukat.

14 év együttélés után megkérte párja kezét Kemény Déneshttp://www.life.hu/intim/20160202-kemeny-denes-a-vizilabda-valogatott-egykori-szovetsegi-kapitanya-eljegyezte-parjat.htmlTöbb mint egy évtizednyi együttlét és egy közös gyerek után eljegyezte 20 évvel fiatalabb párját, Renátát a magyar vízilabda-válogatott egykori szövetségi kapitánya. IntimOrigoEgy szál bugyiban és melltartóban szelfizik Kim Kardashian 18 éves húgahttp://www.life.hu/intim/20160202-kylie-jenner-kim-kardashian-18-eves-huga-bugyiban-es-melltartoban-szelfizik.htmlA Kardashian-Jenner klán egyik legifjabb tagja, Kylie Jenner Instagramon mutatta meg nővérére hajazó alakját. IntimOrigoNem volt benne biztos, hogy hercegné akar lenni Mária dán hercegnőhttp://www.life.hu/intim/20160202-maria-dan-kiralyi-hercegno-nem-volt-benne-biztos-hogy-egy-herceg-felesege-akar-lenni.htmlJoakim dán királyi herceg feleségének saját bevallása szerint nagyszerű élete volt már azelőtt is, hogy találkozott volna mostani férjével, éppen ezért eleinte vonakodott attól, hogy egy herceghez menjen hozzá. IntimOrigoPucér képpel vágott vissza Kate Hudson a pasinak, aki ejtettehttp://www.life.hu/intim/20160122-kate-hudson-szineszno-meztelen-furdozos-keppel-vagott-vissza-exbaratjanak-nick-jonasnak.htmlVégül is így is lehet csinálni: úgy tudni, hogy a színésznő a nála 13 évvel fiatalabb exének, Nick Jonasnak címezte azt az Instagramon közzétett fotót, amelyen egy szál semmiben fürdőzik kényelmesen. Intim--Eldurvult a helyzet: több ezer ember előtt szidta exférjét Madonnahttp://www.life.hu/intim/20160121-madonna-enekesno-nashville-i-koncerten-szidta-volt-ferjet-guy-ritchie-t.htmlA jelek szerint egyre jobban elharapózott Madonna és volt férje, Guy Rithie gyermekelhelyezési ügye: az énekesnő nashvill-i koncertjén illette nem túl nyomdaképes szavakkal egykori párját. Intim--Már az esküvőt tervezgeti Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/intim/20160122-miley-cyrus-enekesno-es-liam-hemsworth-szinesz-mar-az-eskuvot-tervezi.htmlA legfrissebb hírek szerint a fiatalok pontosan ott folytatják kapcsolatukat, ahol annak idején vége szakadt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.