Hoppá! Egy fotós nagyszerű ötlettel rukkolt elő! Plus-size modelleket kért fel a "This Body", azaz "Ez a test" kampányához, ráadásul Ashley Graham-et és Precious Lee-t is lencsevégre kapta. Mi imádjuk!

Két amerikai televíziócsatorna, az NBC és az ABC is bortányosnak tartotta az új plus-size kampányt - számolt be a TMZ. "Szerintünk ez a méretről szól, és nem a meztelenkedésről" - reagált az ötletgazda, Lane Bryan. A fotós mellett több, a kampányban szereplő modell is kifejtette a véleményét az őket ért kritikákkal kapcsolatban - írja a Daily Mail

A testemmel segíthetek elindítani egy forradalmat. Rájöttem, hogy a divatipar a hamis testképekkel csak megzavarja a fiatal lányokat. Szeretnék segíteni, hogy ez a vélemény megváltozzon, és újra a ducibb lányok is címlapon legyenek" - mondta az egyik modell. A félperces reklámban a modellek leginkább ruha nélkül nevetgélnek, és még egy gyermeket szoptató anyukát is láthatunk, aki csak annyit mond, hogy "Ezt a testet a szeretetre tervezték!" 

Plus-size modellek mutatták meg kerek idomaikatForrás: Lane Bryan

Ashley Graham, a közismert plus-size modell is látható a kampányban, aki így nyilatkozott a nem mindennapi fotózásról: "Sok ember azt gondolja, ha ránk néz, hogy mi egészségtelen életet élünk, és túl nagyok a méreteink. Nem vagyunk azok, és bátran vállaljuk a plusz kilókat! Lányok, bátran vállaljátok fel a külsőtöket, és ne törődjetek mások véleményével!" - mondta büszkén a fiatal lány.