Megmutatták kerek idomaikat a plus-size modellek

Forrás: Lane Bryan -
modell fotós videó Ashley Graham plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Egy fotós nagyszerű ötlettel rukkolt elő! Plus-size modelleket kért fel a "This Body", azaz "Ez a test" kampányához, ráadásul Ashley Graham-et és Precious Lee-t is lencsevégre kapta. Mi imádjuk!

Két amerikai televíziócsatorna, az NBC és az ABC is bortányosnak tartotta az új plus-size kampányt - számolt be a TMZ. "Szerintünk ez a méretről szól, és nem a meztelenkedésről" - reagált az ötletgazda, Lane Bryan. A fotós mellett több, a kampányban szereplő modell is kifejtette a véleményét az őket ért kritikákkal kapcsolatban - írja a Daily Mail.

Plus-size modellek mutatták meg kerek idomaikat Forrás: Lane Bryan

Ashley Graham, a közismert plus-size modell is látható a kampányban, aki így nyilatkozott a nem mindennapi fotózásról: "Sok ember azt gondolja, ha ránk néz, hogy mi egészségtelen életet élünk, és túl nagyok a méreteink. Nem vagyunk azok, és bátran vállaljuk a plusz kilókat! Lányok, bátran vállaljátok fel a külsőtöket, és ne törődjetek mások véleményével!" - mondta büszkén a fiatal lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.