Hollywood nagyjai olyan gyakran váltogatják ingatlanjaikat, mint más az alsónadrágját. Ezek a csereberék sokszor egymás között zajlanak: egy adott luxusingatlan néhány év alatt akár több híresség otthonául is szolgálhat. Lássuk, kik azok, akik az elmúlt években otthont cseréltek egymással.

Beyoncé és Cher

2013-ban Beyonce 45 millió dollárért, azaz nem kevesebb mint 12,6 milliárd forintért vásárolta meg Cher malibui otthonát.

Forrás: AFP

Brad Pitt és Ellen DeGeneres

2011-ben Brad Pitt eladásra kínálta négy hálószobás és négy fürdőszobás malibuli tengerparti házát, amelyet végül az ingatlanguruként is tevékenykedő talkshow-királynő, Ellen DeGeneres kaparintott meg.

Forrás: AFP

Justin Bieber és Khloe Kardashian

2014-ben Justin Bieber 7,2 millió dollárért, tehát bő kétmilliárd forintért adta el a kaliforniai Calabasasban található ingatlanát Khloe Kardashiannak.

Forrás: AFP

Christina Aguilera és Ozzy Osbourne

Christina Aguilera 2007-ben vásárolt egy Beverly Hills-i ingatlant Ozzy and Sharon Osbourne-tól. Majd néhány évvel később, 2013-ban meg is vált tőle, 11,5 millió dollárért, ami nagyjából 3,22 milliárd forintot jelent.

Forrás: AFP

Ed O'Neill és Cher

Az Egy rém rendes család Al Bundyja, azaz Ed O'Neill 2013-ban adta el Chernek Beverly Hills-i otthonát 2,15 millió dollárért, azaz forintra átszámolva 602 millió forintért.

Forrás: AFP

Jim Parsons és Kristen Stewart

Robert Pattinson 2014-ben adta el azt a Los Feliz-i ingatlant, amelyben még egykori szerelmével, Kristen Stewarttal élt együtt. A házat az Agymenők sztárja, Jim Parsons vásárolta meg 6,3 millió dollárért, tehát potom 1,8 milliárd forintért. 

Forrás: AFP