Röpködnek a milliók – Egymás otthonába költöznek be a hírességek

Brad Pitt ház Ed ONeill Kristen Stewart Christina Aguilera adásvétel luxusvilla Cher ingatlan Jim Parsons otthon Khloe Kardashian Justin Bieber Ozzy Osbourne Beyoncé Ellen DeGeneres eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood nagyjai olyan gyakran váltogatják ingatlanjaikat, mint más az alsónadrágját. Ezek a csereberék sokszor egymás között zajlanak: egy adott luxusingatlan néhány év alatt akár több híresség otthonául is szolgálhat. Lássuk, kik azok, akik az elmúlt években otthont cseréltek egymással.

Beyoncé és Cher

2013-ban Beyonce 45 millió dollárért, azaz nem kevesebb mint 12,6 milliárd forintért vásárolta meg Cher malibui otthonát.

Forrás: AFP

Brad Pitt és Ellen DeGeneres

2011-ben Brad Pitt eladásra kínálta négy hálószobás és négy fürdőszobás malibuli tengerparti házát, amelyet végül az ingatlanguruként is tevékenykedő talkshow-királynő, Ellen DeGeneres kaparintott meg.

Forrás: AFP

Justin Bieber és Khloe Kardashian

2014-ben Justin Bieber 7,2 millió dollárért, tehát bő kétmilliárd forintért adta el a kaliforniai Calabasasban található ingatlanát Khloe Kardashiannak.

Forrás: AFP

Christina Aguilera és Ozzy Osbourne

Christina Aguilera 2007-ben vásárolt egy Beverly Hills-i ingatlant Ozzy and Sharon Osbourne-tól. Majd néhány évvel később, 2013-ban meg is vált tőle, 11,5 millió dollárért, ami nagyjából 3,22 milliárd forintot jelent.

Forrás: AFP

Ed O'Neill és Cher

Az Egy rém rendes család Al Bundyja, azaz Ed O'Neill 2013-ban adta el Chernek Beverly Hills-i otthonát 2,15 millió dollárért, azaz forintra átszámolva 602 millió forintért.

Forrás: AFP

Jim Parsons és Kristen Stewart

Robert Pattinson 2014-ben adta el azt a Los Feliz-i ingatlant, amelyben még egykori szerelmével, Kristen Stewarttal élt együtt. A házat az Agymenők sztárja, Jim Parsons vásárolta meg 6,3 millió dollárért, tehát potom 1,8 milliárd forintért.

Forrás: AFP

Álomotthonok - Egy valódi gyöngyszem a Balaton partjánhttp://www.life.hu/otthon/20160302-alomotthonok-balaton-parti-csaladi-haz-szen-molnar-tamas-belsoepitesz.htmlNyitottság és intimitás – Szén Molnár Tamás belsőépítész ezekkel a szavakkal jellemezte azt az újonnan épülő luxusotthont, amelynek munkálatai jelenleg is folynak, és amelybe a következőkben te is bepillantást nyerhetsz. Álomotthonok sorozatunk következő részében a Balaton északi partja felé vesszük az irányt. OtthonOrigoHírességek, akik beszálltak a szállodabizniszbehttp://www.life.hu/otthon/20160311-hiressegek-akiknek-sajat-szallodajuk-van.htmlAz idegenforgalom mint bevételi forrás számos hírességet megihletett már, pedig sokukról az emberek többsége nem is sejti, hogy hobbi gyanánt luxusszállodákat is üzemeltetnek. De nem is szükséges a földi halandók orrára kötni, hiszen célközönségük, a felső tízezer pontosan tudja, melyik hotelnek ki a birtokosa. OtthonAFPA húsvéti ünnepi asztal elengedhetetlen díszeihttp://www.life.hu/otthon/20160311-a-husveti-unnepi-asztal-elengedhetetlen-diszei-igy-dekoralj.htmlLegyen ünnepélyes, meghitt, dekoratív, de azért ne is kelljen túl sokat babrálni vele – nagyjából ezeket a szempontokat vettük figyelembe listánk összeállításánál. Lássuk, a sonka mellett mi minden kerüljön húsvétkor az asztalra. Otthon--Amikor egy luxusnyaraló már nem elég - Sztárok magánszigeteihttp://www.life.hu/otthon/20160309-hiressegek-akiknek-sajat-maganszigetuk-van.htmlTe mit csinálnál, ha lenne felesleges 10 millió dollárod? Bankba tennéd, esetleg a párnád alatt őrizgetnéd? A következő hírességek igen különleges módját választották fölös dollárjaik befektetésének: vettek egy magánszigetet. Otthon--Stílusok találkozása a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20160307-stilusok-talalkozasa-otvozese-a-lakberendezesben.htmlValami régi, valami új, valami rikító, valami letisztult – légy bátor, engedd, hogy különböző stílusok találkozzanak otthonod falai között. OtthonOrigoA legstílusosabb filmes hotelekhttp://www.life.hu/otthon/20160229-luuxushotelek-amelyek-szerepeltek-hollywoodi-filmekben.htmlAz Oscar okozta izgalmak után időzzünk még el egy kicsit a filmek világánál - az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a legimpozánsabb luxushoteleket, amelyek akár mellék-, akár főszereplőként, de visszaköszöntek már népszerű hollywoodi alkotásokban. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.