Udvaros Dorottya: "Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok"

Forrás: Emmer László -
anyaság unoka család Udvaros Dorottya anyaszerep gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Udvaros Dorottya művészgyerekként és művészszülőként pontosan átérzi saját problémáját: milyen az, amikor egy anya egyben színésznő is, aki a színpadon is teljesíteni akar, miközben otthon az anyaszerepnek is meg kell felelnie. 

Udvaros Dorottyát hamarosan egy megszállott művész szerepében láthatják viszont a nézők a színpadon.

Forrás: Emmer László
Rendben van-e a meztelenkedés a gyerek előtt?http://www.life.hu/csalad/20160308-constance-hall-blogger-es-valosagshow-sztar-igy-velekedik-a-meztelenkedesrol-a-gyerek-elott.htmlA valóságshow-sztárból lett blogger-anyu, Constance Hall közösségi oldalán jelentette meg őszinte gondolatait arról, miért jár-kel egy szál semmiben a gyerekei előtt. CsaládOrigo"Megváltozott a világ" - Így készül az apaságra Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20160317-istenes-bence-musorvezeto-igy-keszul-az-apasagra.htmlAmióta kiderült, hogy gyereke lesz, a műsorvezető és párja, Csobot Adél élete teljesen átalakult. Család--Tudtad? Erzsébet királynő ki nem állhatta Camilla hercegnéthttp://www.life.hu/csalad/20160309-erzsebet-kiralyno-ki-nem-allhatta-fia-karoly-herceg-feleseget-camilla-hercegnet.htmlCamilla Parker Bowles számára hosszú út vezetett addig, hogy elfogadja őt szerelme édesanyja, Anglia uralkodónője. Család--Anyaszült meztelenül mutatta meg szülés utáni alakját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20160307-kim-kardashian-valosagshow-sztar-anyaszult-meztelenul-mutatta-meg-szules-utani-alakjat.htmlA valóságshow-sztár újra belendült: egy szál semmiben szelfizett hatalmas méretű fürdőszobájában. Család--Megjelent az első hivatalos fénykép Svédország kis hercegérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160308-viktoria-sved-hercegno-kisfia-oszkar-herceg-elso-hivatalos-fenykepe.htmlElkészült Viktória svéd koronahercegnő és férje, Dániel herceg újszülött kisfia, a kis Oszkár herceg első hivatalos fotója. CsaládOrigoElőször ment síelni a gyerekekkel Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20160307-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-a-gyerekeik-sielni-mentek-a-francia-alpokba.htmlCambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint egy hosszú hétvégét tölt két gyermekükkel valahol a francia Alpokban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.