Micsoda test! Elképesztő formában van Britney Spears

medence napozás popzene Britney Spears test énekesnő bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyerekes popsztár Instagram oldalán mutatta meg magát rajongóinak napozás közben, egy szál bikiniben.

Britney Spears már egy ideje újra a régi. A tinisztárból lett világhírű énekesnő nagyjából nyolc évvel ezelőtt szenvedett súlyos idegösszeroppanást, ám azóta sikerült újból talpra állnia: azóta kiadott négy stúdióalbumot, visszanyerte fiai felügyeleti jogát, valamint sikeresebb és boldogabb, mint valaha.

Forrás: Instagram/Britney Spears

A 34 éves popsztár nemrég a V magazin márciusi számában szexiskedett egy kicsit, hogy népszerűsítse hamarosan megjelenő albumát, ám hogy lássuk, nem csupán a képmanipuláló eszközök dolgoztak a testén, Britney nemrég Instagram oldalán is megmutatta, mennyire dögös egy szál bikiniben.

Az 5 legszexibb klip Britney Spearstől

Az énekesnő már tizenévesen világsztárrá vált, és nem volt ember, aki ne imádta volna őt és a zenéjét. A Life.hu itt gyűjtötte össze a popsztár 5 legdögösebbre sikerült videóklipjét - jó szórakozást!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.