darázsderék vékony modell Dukai Regina szelfi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell edzés közben villantott darázsderekat, nagyon úgy tűnik, hogy Regi nem hagyja, hogy egyetlen felesleges kiló is felszaladjon rá.

Dukai Regina az ügyes szelfinek köszönhetően rettentő vékonynak tűnik legutóbbi fotóján, amit a súlyzók mellett készített. A modell ezzel a fotóval buzdította edzésre a rajongóit, és valószínűleg sikerrel járt, mert ennél motiválóbb fotót nem is készíthetett volna.

Dukai Regina Forrás: Facebook/Dukai Regina

Jógázni vittük Dukai Reginát

„Jóga közben tudok teljesen kikapcsolni" – mesélte a modell a Life.hu-nak, miközben remekül mutatta be a csavaros ászanákat.

Zimány Linda gardróbjában - hinnék vagy sem - sokkal több tornacipő van, mint magas sarkú. A kényelem és az egyszerűség ugyanis nála alapszempont, ha az öltözködésről van szó. De nem elhanyagolható szabály a ruhához színben passzoló fehérnemű sem.

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/zimany-linda-rajong-a-tornacipokert-BWxslQOJBg8314gd

A fogyás a takarításnál kezdődikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-fogyas-a-takaritasnal-kezdodik.htmlMeglepő új kutatási eredmény látott napvilágot: akár kétszer is többet eszünk, ha rendetlenség van körülöttünk a konyhában, mivel ilyenkor stressz hatása alatt állunk. Ez Zsír!ThinkstockA motiváció megtartásának öt lépésehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-motivacio-megtartasanak-ot-lepese.htmlA siker alapja a motiváció. A motiváció azt jelenti, hogy mindig a szemed előtt lebeg a cél. Tudod, hogy miért kezdtél bele a fogyásba, a diétába, a testmozgásba, és tudod, hogy mi a végső célod mindezzel. Motiváció nélkül nincs győzelem! Ez Zsír!--Palvin Barbi egyszerűen vadító bikiniben! Íme, a bizonyítékhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-palvin-barbi-furdoruhas-kepet-posztolt-instagram-oldalara.htmlLegutóbb a Sports Illustrated magazinban láthattuk Barbit fürdőruhában. Akkor sokan beszóltak a modellnek, és lekövérezték, pedig a magyar szépség alakja úgy jó, ahogy van. Ez Zsír!OrigoMégsem olyan fontos, hogy reggelizzünk? Nem ezen múlik a súlyunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160320-megsem-olyan-fontos-hogy-reggelizzunk.htmlGyakran hallhatjuk, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, és számos tanulmány készült azzal kapcsolatban, hogy az elhízást is azzal tudjuk legkönnyebben elkerülni, ha megfelelő mennyiségű reggelit veszünk magunkhoz. Akadnak azonban szakemberek, akik ellenkező állásponton vannak, és azt vallják, semmi baj nincs azzal, ha valaki kihagyja a reggelit. Ez Zsír!Thinkstock6 érv a szénhidrátok mellett: ezért ne száműzd őket az étrendedbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160320-6-ok-amiert-szenhidratot-enned-kell.htmlA szénhidrátok a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás részei. Bár a közhiedelem úgy tartja, hogy hizlalnak, a szakértők szerint még a legszigorúbb diéta alatt is lényeges, hogy elegendő mennyiséget vigyünk be belőlük a szervezetünkbe az egészségünk megőrzése érdekében. Ez Zsír!ThinkstockCserpes Laura: “Van kerekség itt-ott rajtam”http://www.life.hu/ez-zsir/20160318-cserpes-laura-nincs-megelegedve-a-testevel.htmlAz énekesnő még mindig nincsen teljesen megelégedve a testével, de elárulta, mit tesz azért, hogy formába lendüljön.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.