Nicole Kidman és Tom Cruise lánya az egész világot sokkolta, amikor titokban férjhez ment, ám szüleit nem hívta meg a ceremóniára. Isabella visszavonultan él férjével, akivel már a babát tervezgetik.

Mindenki számára meglepő volt, hogy Tom Cruise és Nicole Kidman örökbe fogadott lánya nem hívta meg híres szüleit az esküvőjére, amit a legnagyobb titokban tartott. A 23 éves Isabella és a 29 éves férje azóta is a nyilvánosságtól elzártan élnek. 

Isabella Cruise az esküvőjénForrás: Northfoto

Most először viszont beszéltek a terveikről, amik között bizony baba is szerepel. A hétköznapi munkát végző pár szenvedélyesen szereti a zenét, és a köztük lángoló szerelem nem hagyott alább. Isabella vágyat érez arra, hogy hamarosan megalapítsa saját családját, és már beszédtéma közte és férje között a baba, de még nem jött el az ideje - írja a Daily Mail

23 éves vagyok, én még magamat is gyereknek érzem” - mondta Isabella. Férje viszont érezhetően csalódott volt, amikor a terhességről szóló pletykákat cáfolta. “Bella még nem terhes” - mondta csüggedten Max, a felesége pedig gyorsan hozzátette, hogy férjénél tökéletesebb apát el sem tudna képzelni.