Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Kos havában születtél.

Vakmerő és céltudatos. Túláradó temperamentum, lobbanékonyság jellemzi a Kos hölgyet. Személyiségében hordozza a tavasz kirobbanó erejét, a megújulás akarata és ígérete ölt testet benne.

Forrás: Dreamstime

Vállalkozó szellemű, energikus, de hiányzik belőle az igazi kitartás. Kevés időt szán az önvizsgálatra és a társasági finomkodásokra, mivel minden nap az új akadály legyőzését jelenti számára. Jól feltalálja magát minden helyzetben, de a legtöbb bajt a türelmetlensége okozza. Nagyobb önuralomra volna szüksége, hogy ne rohanjon fejjel a falnak. A Kos nőt nem szokták kiválasztani, Ő maga választ, van fantáziája és bátorsága megvalósítani mindazt, amit elképzel. Hűséges, amíg hasonló érzelmekkel viszonozzák, de ha megbántják, gyorsan továbblép. Imádja a színeket, bátran kísérletezik merész kombinációkkal, mind sminkben, mind öltözködésben.

Forrás: Dreamstime

Kedvenc színei a piros, az ametiszt, és kedveli a gyémánt ragyogását. Nála soha nem lehet tudni, hogy mikor és mivel rukkol elő. Titokzatos tekintetére is nagy gondot fordít, szemöldöke mindig gondosan ápolt és hajszínéhez élénkített, mert tudja, hogy része a szemjátéknak. Bátran használja a tust, elképesztően jól tudja viselni a ragadozó, vadmacskás szemfestést.

Forrás: Dreamstime

Tőle nem szokatlan az sem, hogy sminkje erős, akár egyszerre erős a szemfestése és ajakrúzsa is. Imádja a bronzosítókat és a bőr természetes ragyogását. 

Így sminkelj, ha Halak a csillagjegyed!
Egy Halak nő a társaság középpontja még akkor is, ha natúr sminkben van. Jól áll neki a füstös hatású szemfestés, ami még jobban hangsúlyozza kifürkészhetetlen titokzatosságát. Itt mindent elolvashatsz, amit a Halak nőkről tudni kell!