Az olasz gyökerű énekesnő a szívhez szóló, lágy dallamok szakértője, a latin jazz fenomenális művelője. Nem csoda, hogy elképesztő hangja és különleges kisugárzása a nemzetközi elismeréseket is meghozta. Rozina ezúttal stílusáról mesélt nekünk.

Mit viselsz a hétköznapokon?

Farmert, inget vagy rövid szoknyát.

Forrás: rozinapatkai.com, Fotó: Zsólyomi Norbert

Mi a kedvenc kiegészítőd?  

A fülbevaló és a cipő. 

Miben érzed igazán különlegesnek magad?

Vannak minták vagy inkább patternek, amiket nagyon szépnek tartok a ruhákon. Ezeket a mintás darabokat nagyon szeretem, különlegesnek tartom őket, különleges ruhában lenni pedig különösen jó dolog.

Forrás: rozinapatkai.com, Fotó: Raffay Zsófi

Van kedvenc magyar terveződ?  

Nem is tudom, kit mondhatnék! Rengeteg nagyon jó tervező van: Tomcsányi Dóri, Nubu, Je Suis Belle, Tóth Bori, Sármán Nóri, Napsugár, Cakó Kinga, Vágó Réka, Kármán Orsi, Daalarna, Lakatos Sándor... biztosan sokáig folytathatnám a sort.

Az öltözködés számodra önkifejezés? Azt hiszem, leginkább más területeken élem meg a kreativitásom, de szeretem a hozzám illő ruhákat, és kényelmetlenül érzem magam a kevésbé nekem valókban.

Forrás: rozinapatkai.com, Fotó: Zsólyomi Norbert
Fotó: Marton Szilvia/Origo
Sztárok stílusa: Szekeres Nóra
Szekeres Nórát a 90-es évek óta imádjuk, amikor bájos mosolyával feltűnt a Kölyökidőben. Ez a mosoly azóta semmit sem változott, de párosult mellé egy igazán nőies, kifinomult és elbűvölő külső. A műsorvezetőt ezúttal arról faggattuk, hogy mit visel a legszívesebben, és mit gondol általában az öltözködésről. Olvasd el a Life.hu cikkét!