stílus Pátkai Rozina farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz gyökerű énekesnő a szívhez szóló, lágy dallamok szakértője, a latin jazz fenomenális művelője. Nem csoda, hogy elképesztő hangja és különleges kisugárzása a nemzetközi elismeréseket is meghozta. Rozina ezúttal stílusáról mesélt nekünk.

Mit viselsz a hétköznapokon?

Farmert, inget vagy rövid szoknyát.

Forrás: rozinapatkai.com, Fotó: Zsólyomi Norbert

Mi a kedvenc kiegészítőd?

A fülbevaló és a cipő.

Miben érzed igazán különlegesnek magad?

Vannak minták vagy inkább patternek, amiket nagyon szépnek tartok a ruhákon. Ezeket a mintás darabokat nagyon szeretem, különlegesnek tartom őket, különleges ruhában lenni pedig különösen jó dolog.

Forrás: rozinapatkai.com, Fotó: Raffay Zsófi

Van kedvenc magyar terveződ?

Nem is tudom, kit mondhatnék! Rengeteg nagyon jó tervező van: Tomcsányi Dóri, Nubu, Je Suis Belle, Tóth Bori, Sármán Nóri, Napsugár, Cakó Kinga, Vágó Réka, Kármán Orsi, Daalarna, Lakatos Sándor... biztosan sokáig folytathatnám a sort.

Az öltözködés számodra önkifejezés?

Azt hiszem, leginkább más területeken élem meg a kreativitásom, de szeretem a hozzám illő ruhákat, és kényelmetlenül érzem magam a kevésbé nekem valókban.

Forrás: rozinapatkai.com, Fotó: Zsólyomi Norbert

Sztárok stílusa: Szekeres Nóra

Szekeres Nórát a 90-es évek óta imádjuk, amikor bájos mosolyával feltűnt a Kölyökidőben. Ez a mosoly azóta semmit sem változott, de párosult mellé egy igazán nőies, kifinomult és elbűvölő külső. A műsorvezetőt ezúttal arról faggattuk, hogy mit visel a legszívesebben, és mit gondol általában az öltözködésről. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Tavaszi zsongás – színpompás sminkek húsvétra!http://www.life.hu/trend/20160323-szinpompas-sminkek-husvetra.htmlHa még nem próbáltad a szezon új színeit akkor itt a remek alkalom! A hamvas rózsa és a derűs kékmellett, itt lesz még a szürkéslila, a barack, a kagylóhéj, a jegeskávé, a pipakék, a fiestapiros, a zöld villanás, valamint a boglárkasárga. Kombináld a színeket a legújabb technikákkal. Trend--Feketén fehéren – Ruhamustra a Los Angeles Fashion Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20160322-ruhamustra-a-los-angeles-fashion-awardsrol.htmlA divat nagyágyúit díjazták a Los Angeles Fashion Awardson. Ahogy minden fontos divateseményen, itt is igazi sztárdömping volt. Nézzük, kik és miben vonultak fel a vörös szőnyegen. Trend--Manolo Blahniktól a Rachel-frizuráig – 5 divattrend, amit sztárok indítottak el http://www.life.hu/trend/20160317-5-divattrend-amit-sztarok-inditottak-el.htmlMiért olyan híres a Manolo Blahnik cipő? Kik hozták divatba a hobó stílust? Miért szexi a piros haj? Mindegyikért egy-egy sztár a felelős. Trend--Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorábólhttp://www.life.hu/trend/20160317-sminktrukkok-hollywood-aranykorabol.htmlGreta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést! Trend--Így mulattak a magyar sztárok – Ruhamustra a Glamour-gáláról http://www.life.hu/trend/20160318-divatmustra-a-glamour-galarol.htmlA Glamour-gála igazi divatünnep, ahol mindenki a legjobb formájában tündököl. Szerencsére ezúttal is sok sztár választott magyar tervező által megálmodott ruhát és kiegészítőket. Lássuk, kik voltak az este legfényesebb csillagai. Trend--Divatevolúció 2. rész – Tinisztárból világsztárokhttp://www.life.hu/trend/20160316-igy-valtoztak-a-90es-evek-tinisztarjai.htmlSok sztár egészen fiatal kora óta él a nyilvánosság előtt, így egészen messzire visszakövethetjük a pályájukat, és persze azt is: hogyan néztek ki. Nézzük, milyen felnőttek lettek a 90-es évek tinisztárjaiból! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.