A "Look Up" azaz "Nézz fel" című fotósorozat nem titkolt célja, hogy a 21. század emberét kiszakítsa kicsit a telefonja világából, és bemutassa, milyen csodálatos látványról marad le nap mint nap, miközben az utcán sétálva a mobilját nyomkodja. 

Andy Yeung, Hongkongban élő fotóművész egész Kínát bejárta, hogy a különböző nagyvárosok grandiózus épületeit békaperspektívából megörökítse. Lakhelye egyben kedvenc városa is, mint mondja Hongkong az a város, ahol a régi és az új harmónikusan tud együtt élni. 

Sanghaj, KínaFotó: Andy Yeung

A fotósorozatban azokat a nem mindennapi kínai épületeket is megörökítette, amelyek ma már nem épülhetnének meg. A kínai kormány néhány hete ugyanis betiltotta a túlméretezett, bizarr formájú és idegen kulturális hatást keltő épületek építését, azt szeretnék, ha az ingatlanok ezentúl élhetőek, gazdaságosak, fenntarthatóak és visszafogottan látványosak lennének. 

Bécs, AusztriaFotó: Andy Yeung

De visszatérve Yeung sorozatára, a különleges kínai épületek mellett két bécsi építményt is lencsevégre kapott, funkciójuk szerint pedig általában felhőkarcolókat, irodaházakat és szállodákat örökített meg. 

Four Seasons Hotel, KínaFotó: Andy Yeung

A Four Seasons Hotel a kínai Kuangcsouban egy 103 emelet magas felhőkarcoló, a 15. legmagasabb épület a világon. 

Quarry Bay lakótelep, HongkongFotó: Andy Yeung

A Quarry Bay lakótelep esti fényei Hongkongban.

Lai Tak Tsun bérház, HongkongFotó: Andy Yeung

Az 1975-ben épült hongkongi Lai Tak Tsun bérház különleges spirálformája. 

Shenzhen Bay Sports Center stadionFotó: Andy Yeung

A kínai Sencsenben található Shenzhen Bay Sports Center stadion, amely összesen 20 ezer ember befogadására alkalmas.

A China Hong Kong City komplexumFotó: Andy Yeung

China Hong Kong City névre keresztelt épületben az irodákon kívül egy bevásárlóközpont és egy luxusszálloda is helyet kapott.