Az elmúlt évek egyik legnagyobb és leghülyébb őrületét, az össze nem érő combokat elevenítette fel a csinos kis függővel ellátott ágyékékszer - ám nem minden az, aminek látszik.

Emlékeztek még a thigh gapnek elnevezett furcsaságra? Össze nem érő combjaikat és ezzel karcsúságukat hirdették sokan az internetre feltöltött képeikkel, ezzel akár aggodalmat is okozva az egészséges testalkattal rendelkező, ám összeérő combú fiatal hölgyeknek.

Forrás: tgajp.com

Erre válaszolt nemrég Soo Kyung Bae az általa megálmodott ékszerrel, amelyet kimondottan a vékony, össze nem érő combú lányoknak találtak ki. Az állítólag 18 karátos, függővel ellátott láncot a szingapúri TGAP nevű oldalon lehet megrendelni - ám itt jön a buktató.

Amint a potenciális vevő elindítaná a vásárlást, egy üzenetet kap, amelyben az áruház közli: az áruház csak egy fikció, és azért jött létre, hogy vitát gerjesszen a reálisnak egyáltalán nem nevezhető testképről, ahogyan azt a közösségi média ábrázolja. Ha hagyjuk, hogy a média folyamatosan népszerűsítse az irreális testképet, akkor ez hamarosan valósággá fog válni? - tette fel a kérdést a Dazeen oldalán a tervező, Soo Kyung Bae.

Kinek kellenek az átköpős combú lányok?
Jön a nyár, lassan elkerülhetetlen, hogy előbányásszuk a (rettegett) rövidebb ruhákat, ha nem akarunk rommá sülni, és eldugjuk azokat, amik egész mostanáig ápoltak és eltakartak ott, ahol kell. A szerencsésebbek már egy ideje szoknyában tolják, a rosszabb sorsúak pedig, amíg csak lehet, farmerban húzzák ti a tavaszt. De meddig rejtegethetjük még combjainkat? A Life.hu cikkéért kattints ide!