Micsoda sikersztori: testsúlya felét dobta le magáról Dagi Vincent

Forrás: Facebook/Skinny Vinnie of K-9 Angels Rescue Houston -
kutya tacskó elhízás túlsúly fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dagi Vincent sikersztorija minden túlsúlyos kutyus gazdijának példaértékű lehet: az egyébként apró termetű eb több mint 17 kilósan vágott bele fogyókúrájába és néhány hónap alatt 9 kilót dobott le magáról.

Vincent gazdája nyolc hónappal ezelőtt meghalt, a súlyosan elhízott és egyedül maradt kutyusra ekkor találtak rá az állatvédők.

Vincent 17 kilósan Forrás: Facebook/Skinny Vinnie of K-9 Angels Rescue Houston

Vincent nem csak a plusz kilókkal küzdött, súlyfeleslegéből kifolyólag magas volt a koleszterinszintje is, emellett hátproblémái voltak és - érthető módon - nehezen közlekedett.

Vincent jó kezekbe került Forrás: Facebook/Skinny Vinnie of K-9 Angels Rescue Houston

Az állatvédők azonnal munkához láttak, diétára és edzésre fogták, aminek néhány hónap alatt látványos eredménye lett: a 17 kilós töltötthurkára hasonlító Vincentből egy csinos 8 kilós eb lett.

Vincent az életmódváltás után Forrás: Facebook/Skinny Vinnie of K-9 Angels Rescue Houston

A tökéletes alak eléréséhez a kutyusnak még fél kilótól kell megszabadulni, utána pedig új, szerető gazdit keresnek majd neki - írja a Mashable.

Vincentnek egyébként saját Facebook-oldala is van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.