Heidi Klum felszedett pár kilót, a rajongók rögtön szétszedték

Forrás: Instagram/Heidi Klum -
szupermodell támadás hízás Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Heidi Klum kicsattan az örömtől szerelme, Vito Schnabel oldalán, akivel nemrég a Karib-tengernél nyaraltak, de a strandolós fotók láttán a rajongók rendesen kiakadtak: az ex-szupermodell ugyanis láthatóan felszedett pár kilót.

Mint arról már is beszámoltunk, Heidi Klum legutóbbi képei alapján kiderült, hogy az idő vasfoga a 42 éves modellt sem kímélte, és hiába természetes folyamat, mégis úgy tűnik, hogy a rajongói már megszokták a photoshoppolt képeket, a nádszálvékony modelleket, és persze azokat a sztárokat, akik 70 éves korukban is órákig izzadnak az irigylésreméltó alakért,

a plasztikai műtétekről nem is beszélve...

Heidi Klum Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jonathan Leibson

A ranjongók pedig akkor is kegyetlenek, ha egy ex-szupermodell feneke kicsit löttyedtebb a kelletténél.

A rajongók így akarják látni a modellt Forrás: Instagram/Heidi Klum

Miközben a 42 éves modell fürdőzés közben felhőtlenül élvezte 13 évvel fiatalabb pasija társaságát, a paparazzik is lecsaptak a boldog párra. Ha kíváncsi vagy a bikinis fotókra, amelyek miatt rengeteg kritika érte Heidi Klum-ot, akkor kattints ide!

Ez zsír!

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Lekövérezték a Victoria's Secret modellt, Erin Hearthertonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-lekovereztek-a-victoria-secret-modellt-erin-hearthertont.htmlEmlékeztek még rá, amikor Palvin Barbit lekövérezték? Nos, egy Victoria's Secret modell, Erin Heartherton is ugyanezen ment át, és nemrég elmesélte, hogy milyen megpróbáltatások érték, amíg angyalszárnyakat viselt.Ez Zsír!Origo5 megdöbbentő fogyás, ami megváltoztatta az emberek életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-inspiralo-fotosorozat-a-kulso-es-belso-valtozasrol.htmlÚjabb összeállítás látott napvilágot olyan emberekről, akik hihetetlen átalakuláson mentek keresztül, és ez nem csak a külsejükre vonatkozik. Ez Zsír!ThinkstockAz edző 30 kilót hízott, hogy együtt lefogyjon az ügyfelével http://www.life.hu/ez-zsir/20160220-30-kilot-hizott-az-edzo-hogy-egyutt-fogyhasson-le-ugyfelevel.htmlEz aztán az inspiráció! Adonis Hill ledobott 45 kilót, személyi edző lett, majd felszedett 30 kilót, hogy együtt adhassa le ügyfelével. A nem mindennapi vállalkozás végeredménye: siker! Ez Zsír!OrigoSzülés után négy hónappal elképesztően fest Naya Rivera alakjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-naya-rivera-negy-honapja-hozta-vilagra-kisfiat.htmlA Glee színésznője, Naya Rivera pár hónapja adott életet kisfiának, de alakja nem erről árulkodik. Az Instagram-oldalára posztolt képe hihetetlen reakciókat váltott ki rajongóiból. Ez Zsír!--Elképesztő izmokat villantott Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-elkepeszto-izmokat-villantott-hugh-jackman.htmlHoppá! Hugh Jackman levedlette farkasruházatát, és egy olyan képet posztolt Instagramra, amin a verejtékcseppek nyaldossák sportos felsőtestét. Ez Zsír!OrigoHűha! Nagyon durva kockahasat gyúrt magának Britney Spearshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-britney-spears-kockas-hassal-udvozli-a-nyarat.htmlA kétgyerekes popsztár Instagram-oldalán mutatta meg lapos hasát és formás combjait a rajongóinak. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.