A legnagyobb sztárok vallottak arról, milyen érzés, hogy nincs gyermekük

anyaság Helen Mirren Renée Zellweger Cameron Diaz Kim Cattrall Jennifer Aniston gyermektelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők élete csak egy gyerekkel lehet teljes? A legtöbb nőn óriási a nyomás, hogy gyermeket szüljön, de mi van akkor, ha ő nem érzi magát késznek az anyaságra? Íme, azoknak a sztároknak a gondolatai az anyaságról, akiknek soha nem lett gyermekük.

Jennifer Aniston

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle

“Nem szeretem, hogy nyomást gyakorolnak rám és az összes nőre. Azt éreztetik, hogy elbuktál, csak azért, mert nem szültél. Nem hiszem, hogy ez fair. Lehet, hogy nincs egy gyereked, akinek te adtál életet, de ez nem azt jelenti, hogy nem élheted ki az anyai ösztöneidet, ott vannak a kutyák, barátok, barátok gyermekei. Folyamatosan azt mondják rólam, hogy karrier vezérelt vagyok, csakis magamra fókuszálok, és azért nem lettem anya, mert önző vagyok”

Kim Cattrall

Forrás: AFP

“Megpróbálom figyelmen kívül hagyni azokat, akik megpróbálják megmondani, hogy mit kellene tennem. Amikor a gyermekvállalás kérdéséről gondolkoztam rájöttem, hogy ez egy külső nyomás, kényszer a számomra, de én nem érzem magam felkészültnek arra, hogy megtegyem ezt a lépést.”

Renée Zellweger

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Az anyaság soha nem volt az ambícióim között. Soha nem voltak olyan elvárásaim magammal szemben, hogy 19 éves koromra meg kell tennem ezt, vagy azt. Úgy fogadom el a dolgokat, ahogy megtörténnek."

Helen Mirren

Forrás: AFP

"Ez nem volt a sorsom. Sokáig úgy gondoltam, hogy talán, vártam, hogy megtörténik, de soha nem jött el, és nem érdekel, hogy mit gondolnak az emberek."

Cameron Diaz

Forrás: AFP

"Nagyon nagy munka, ha van egy gyermeked. Van melletted egy élet, amiért felelősséget kell vállalnod. Tényleg megkönnyítheti a dolgokat, ha nincs gyermeked, de ez nem könnyíti meg a döntést. Nagyon szeretem védelmezni az embereket, de soha nem készültem arra, hogy anya legyek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.