A napcsókolta bőrű, karcsú sztár nem tartja magában szépségének titkát. Ő az egyszerű örömök megszállottja.

Jennifer Anistont nem lehet azzal vádolni, hogy ételei, vagy szépségápolási szokásai túlságosan bonyolultak, az egyszerű emberek számára megvalósíthatatlanok volnának. Évtizedek óta jógázik, és imád a padlón hemperegni a kutyáival, ezek adják számára az örömöt, szépségápolási rutinja pedig kimerül az arcmosásban és egy kis krémezésben. 

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Ahhoz tehát, hogy megtudjuk Jennifer Aniston ragyogásának titkát, inkább az étkezési szokásait kell górcső alá venni. A sztár elárulta, mit is eszik ő egy nap. A színésznő meleg, citromos vízzel kezdi a napját, amit könnyű reggeli követ. Vagy csupán egy kis shake-et fogyaszt, vagy avokádót tojással, amire csurgat néhány csepp kókuszolajat. Néha kölest eszik banánnal, vagy éppen zabpelyhet felvert tojásfehérjével.  Az ebéd és a vacsora számára általában saláta valamilyen fehérjével. A főétkezések között pedig almát nassol. A mértékletes menübe azért néha becsusszan egy-egy hizlalóbb fogás is. Jennifer, ha bűnözésről van szó, akkor tésztát eszik. 

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit: