Bébibumm Hollywoodban! Olivia Wilde is várandós: Micsoda fotó!

Forrás: Instagram/Olivia Wilde -
Jason Sudeikis várandós Hollywood terhes Instagram Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doktor House Tizenhármasa alaposan meglepte rajongóit a legutóbb közzétett fotójával: immáron a második gyermekét hordja szíve alatt.

Jason Sudeikis 32 éves kedvese Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt követőivel. Hihetetlenül aranyos képet posztolt, amin ő és gyermeke látható, ahogy éppen a pocakjukat vizsgálják. Oliviának egészen eddig sikerült titokban tartania, hogy várandós, pedig már egészen nagy a pocakja. Ennél nagyobb meglepetést néhány napja már csak Megan Fox terhessége okozott.

Forrás: Instagram/Olivia Wilde
Hatalmasat nőtt Ördög Nóra és Nánási Pál kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160418-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotografus-kisfia-vencel-hatalmasat-nott.htmlRá sem lehet ismerni a kis Vencelre: rengeteget változott a magyar sztárpár kisfia. Család--Liptai Claudia pocakja szépen gömbölyödikhttp://www.life.hu/csalad/20160418-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-terhespocakja-szepen-gombolyodik.htmlBár a műsorvezető trükkös ruhát választott a vasárnapi nagy Duett élő showjára, így sem tudta elrejteni terhespocakját. Család--Xantus Barbara két évig nem beszélt édesapjávalhttp://www.life.hu/csalad/20160418-xantus-barbara-szineszno-elarulta-hogy-ket-evig-nem-beszelt-edesapjaval.htmlXantus Barbara elárulta, hogy érdekelte az orvosi pálya, de kisebb akadályok miatt nem azt az utat, hanem a színészetet választotta. Az édesapja viszont annyira nem örült a döntésének, hogy két évig nem beszélt vele. CsaládOrigoVictoria Beckham kislányánál nincs cukibb sztárcsemetehttp://www.life.hu/csalad/20160418-victoria-beckham-kislanya-harper-seven-beckham-a-legcukibb-sztarcsemete.htmlRitka alkalmak egyike: az énekesnőből lett divattervezőnő a 4 éves kislányával együtt vonult végig a fotósok hada előtt. Család--Gólyahír! Megszületett Chrissy Teigen kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160418-chrissy-teigen-es-john-legend-gyermeke-megszuletett.htmlA gyönyörű modell Instagramon tudatta rajongóival, hogy életet adott gyermekének! A baba nevét is elárulta az anyuka! Család--Vilmos és Katalin megható módon emlékezett meg Diana hercegnőről http://www.life.hu/csalad/20160417-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-a-taj-mahal-elott-fenykepezkedtek-mint-diana-hercegno.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő épp indiai körútjukat járják, melynek során egészen megható módon tisztelegtek Diana hercegnő emléke előtt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.