Csináld magad - A legédesebb ajándékok anyák napjára

anyák napja meglepetés ajándék család játék 2016 anya anyák napja 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit több mint egy hét, és itt az anyák napja! Te tudod, mivel fogod meglepni édesanyád? Nem? Akkor segítünk! Az anyák napi ajándék akkor az igazi, ha saját kezűleg készíted el. Íme ötleteink.

Csináld magad üdvözlőkártya

Mi kell hozzá? Színes karton, néhány színes toll vagy ceruza, egy kis kézügyesség és egy csipetnyi szeretet. De ha igazán elszánt vagy, és professzionális munkát szeretnél kiadni a kezedből, kedves matricákkal is díszítheted.

Forrás: PressLoft

Cukor, só és minden, mi jó

Finomságot szeretetből! Egy adag anyák napi cupcake garantáltan leveszi édesanyádat a lábáról! Akkor sem kell aggódnod, ha nem vagy egy konyhatündér, korábbi cikkünkben elolvashatod a cupcake-készítés csínját-bínját.

Forrás: PressLoft

Virágkoszorú másképp

Ez már nem annyira egyszerű feladat, de megéri a ráfordított időt: készíts papírvirágokból koszorút. Ha nincs túl jó kézügyességed, próbáld egyszerűbb virággal, amiket aztán csak egy koszorúra kell illesztened.

Forrás: PressLoft

Anyák napi kényeztetés

Tisztít, frissít és megújít - készíts anyukádnak fürdősót, házilag. A mi kedvencünk a levendulás: egy nagyobb tálban egyenlő arányban keverj össze keserűsót és tengeri sót, majd adj hozzá illóolajat. Cseppents a sóhoz 6-7 csepp levendula-illóolajat, keverd az egészet jól össze, majd töltsd a fürdősót légmentesen zárható üvegedénybe, amit ízlésed szerint díszíthetsz.

Forrás: Dreamstime

Fotó helyett

Továbbfejlesztheted az első pontban elkészített üdvözlőkártyát: egy vintage képkeretbe téve igazi dísze lehet a lakásnak.

Forrás: PressLoft

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.