Ryan Reynolds már megkapta a Legszexisebb celeb apuka címet a People magazin olvasóitól, tőlünk viszont megkapja a Legviccesebb apuka díját, ugyanis tweetjeiben állandóan a lányáról szóló, néhol kissé morbid sztorikkal szórakoztatja rajongóit.

Azt azért reméljük, hogy Ryan csupán viccelt, amikor kiírta a Twitter-oldalára, hogy "Mindennap azt mondom a lányomnak, hogy azért megy le a nap, mert haragszik rá...Lehet, írok egy "Hogyan legyünk jó szülők" című könyvet.."

Blake Lively és Ryan ReynoldsForrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Ha azt hinnéd, hogy itt megállt a történet, nagyon tévedsz! Úgy tűnik, hogy Ryan egy egész könyvsorozatot tervez, ha nem is a legjobb szülő témában, akkor a "Hogyan kreáljunk morbid vicceket a gyerekünkről?" kategóriában.

Forrás: AFP/Odd Andersen

Az alábbi gyöngyszemeket találtuk:

"IMÁDOM felöltöztetni a lányomat! Ráadom az ici-pici rózsaszín pizsamáját, az apró kis zoknikat, és a fekete bőrmaszkját."

"Boldog születésnapot a lányomnak! Egyúttal azt is sajnálom, hogy elvesztettem a szüzességemet, de hálás vagyok a lányomért!"

Ha a többire is kíváncsi vagy, akkor kattints ide!

Állítják: második gyermekét várja Blake Lively
Korábban a Life.hu is felfigyelt rá, milyen gyanúsan takargatta a hasát Blake Lively legújabb filmjének forgatása alatt. Sajtóértesülések szerint nem véletlenül: a 28 éves színésznő a hírek szerint második gyermekét várja férjével, Ryan Reynoldsal. A teljes cikkünket itt elolvashatod!