Jól variálható és költséghatékony ruhatárra vágysz? Ezeket az alapdarabokat szerezd be nyárra

alapdarab ruha Nyár nyári ruhák 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért imádjuk az alapdarabokat? Mert költséghatékonyan összehozható belőlük egy letisztult, könnyen variálható ruhatár, ami ráadásul a kiegészítőkkel való játékot is nemcsak, hogy megengedi, de egyenesen kiköveteli. 

Néhány basic póló, legyen az tiszta fehér vagy valamilyen felirattal, mintával díszített, elengedhetetlen darabja a nyári ruhatárnak. Emellé persze szükség lesz még néhány trikóra, esetleg ujjatlan ingre és természetesen egy farmersortra.

1. Stradivarius 6995 forint 2. Mango 2795 forint 3. H&M 3990 forint 4. H&M 1790 forint 5. H&M 5990 forint 6. H&M 2990 forint

Az idei évben a maxiruha és az overall a jolly joker, bármilyen alkalomra – strandra, de akár esküvőre is – tökéletes választás, csak meg kell találni a stílusában megfelelőt.

1. Bershka 3995 forint 2. H&M 3990 forint 3. H&M 9990 forint 4. H&M 12.990 forint

Az alapdarabok nagy előnye az egyszerűség és a letisztultság, ami miatt viszont nagy szabadságot engednek a kiegészítők terén. Ezért érdemes beszerezni néhány hangsúlyos ékszert, de egy színesebb sálat is, ami minden outfitet feldob. A hátizsák, a kalap és a sportcipő idén elmaradhatatlan kiegészítők.

1. H&M 2990 forint 2. H&M 8990 forint 3. Bershka 3995 forint 4. Pull&Bear 1595 forint 5. Zara 5995 forint 6. H&M 5990 forint 7. H&M 1790 forint 8. H&M 1790 forint

Melyek lesznek a tavaszi–nyári szezon legmenőbb darabjai? A magyar tervezők elárulják!


Három tervezőt kérdeztünk arról, milyen darabokat szerezzünk be a tavaszi–nyári szezonra. Nézd meg, milyen kollekciót tervezett Cselényi Eszter, Horn Enikő és Cakó Kinga. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Élénk vagy natúr rúzs, esetleg szájfény – Mit viseljünk 2016 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20160426-milyen-arnyalatu-ruzst-vagy-szajfenyt-hordjunk-2016-tavaszan.htmlEbben a szezonban a gyümölcsös árnyalatok hódítanak leginkább. A világmárkák elhalmoznak a vitamindús gyümölcsök gazdag színeivel, illatával, amit ajkunkra kenhetünk. Trend--Leonardo DiCaprio lába előtt hever a modellvilág – Összeszedtük az összes modellcsaját!http://www.life.hu/trend/20160425-leonardo-dicaprio-laba-elott-hever-a-modellvilag-osszeszedtuk-az-osszes-modellcsajat.htmlA 40 éves sztár fiatalkora óta falja a nőket. Az egyik kedvenc vadászterülete a modellvilág, ahol soha senki nem tudott ellenállni a sármjának. Nézzük, kikkel randizgatott Leo a divatszakma üdvöskéi közül. Trend--Öltözzetek össze! Íme a legtündéribb anya-lánya szettekhttp://www.life.hu/trend/20160426-a-legtonderibb-anya-lanya-szettek.htmlEgy-egy különlegesebb alkalommal igazán bájos hatást kell, ha hasonló szerelésbe öltöztök a kislányoddal. Persze nem teljesen ugyanabba, hanem egyfajta stílusból válogatva anyáknak és gyerekeknek való ruhákba. Nézd meg a mi kedvenceinket! TrendOrigoHírességek, akik 22 éves koruk előtt plasztikáztattakhttp://www.life.hu/trend/20160422-hiressegek-akik-22-eves-koruk-elott-plasztikaztattak.htmlHollywoodban minden a szépségről és a tökéletességről szól. Ezt hajszolják a legtöbb celeb, ráadásul egyre fiatalabb korban fekszenek kés alá, amiért nincsenek megelégedve magukkal. Íme, néhány híresség, akik tinédzser korukban kezdték a plasztikázást! Trend--Isten éltesse a kalapok királynőjét! 90 éves lett II. Erzsébethttp://www.life.hu/trend/20160420-ii-erzsebet-kiralyno-a-kalapok-szerelmese-90-eves-lett.htmlSzeptemberben még az Egyesült Királyságban leghosszabb ideje uralkodó koronásfőként ünnepelték II. Erzsébet királynőt, most pedig 90. születésnapja miatt ég lázban a brit monarchia. Mi ezúttal ikonikus kalapkollekciójával emlékezünk meg a nagy napról, és azt a magyar tervezőt is bemutatjuk, aki a királynő egyik kalaposmesterénél dolgozott. Trend--Miniszoknya, műszempilla, tusvonal – Így forgatta fel a 60-as évek az egész világothttp://www.life.hu/trend/20160422-igy-forgatta-fel-a-60-as-evek-az-egesz-vilagot.htmlA 60-as években egy új korszak kezdődött, de nézzük csak, mik is történtek: ember lép a Holdra, felhúzzák a berlini falat, az államokban J. F. Kennedyt választják elnöknek, világhódító útjára indul a Beatles, és elkezdődik a miniszoknyakultusz. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.