Különleges fotókkal kampányol a nyilvános szoptatás mellett egy édesanya

Forrás: Facebook/Sarah Kate Photography LLC -
édesanya fotó szoptatás nyilvános szoptatás kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alexandria James egy átlagos édesanya, aki anyatejjel szerette volna táplálni a megszületett kisfiát. Most egy fotósorozattal akarja felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos dolog ez egy gyermek életében. 

Sajnos manapság még mindig tabunak számít a nyilvános szoptatás, sokan ugyanis megbotránkoztatónak és visszataszítónak tartják. Az édesanya ezzel szemben büszkén mutatta meg bájait a kamerának, hiszen elmondása szerint nem a melleire kell fektetni a hangsúlyt. Amikor a kisfiú világra jött, a család rögtön természetesnek vette, ha Alexandria nyilvánosan szoptatta őt - írja a Kmbc.

Forrás: Facebook/Sarah Kate Photography LLC

"Amikor először megosztottam a képeket Facebookon kicsit féltem. Több olyan csoport is megkeresett, mely a nyilvános szoptatással foglalkozik, és elláttak tanácsokkal a témával kapcsolatban. Nagyon sok szeretetet kaptam. Az emberek szerintem sokkal elfogadóbbak a dologgal kapcsolatban, mint régen" - nyilatkozta az édesanya.

/1507/Vil_g20157311892

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.