A piros foltokkal teli, gyulladt bőr sajnos rengeteg fiatal lány életét megkeserítheti. Néhányan közülük őszintén meséltek a bőrproblémájuk miatt elszenvedett megjegyzésekről, hogy így adjanak erőt azoknak, akik hozzájuk hasonló helyzetben vannak.

Cassandra Bankson vlogger nem csupán sminkelési tanácsokat oszt meg a hozzá hasonlóan aknés bőrrel küzdő sorstársaival, hanem őszintén mesélt arról is, milyen kéretlen és durva megjegyzéseket kapott korábban. Azt mondták, gusztustalan vagyok, és nem is szabadna emberek közé mennem.

Forrás: Northfoto

Sari Reanna Cassandrához hasonlóan sokáig küzdött aknés bőrrel, a fiatal lány pedig a mai napig szívesen oszt meg bevált sminkelési trükköket, ha az eltüntetésükről van szó. Sari bátran vállalja bőrhibáit, emiatt pedig rengetegen követik a szépségbloggerként ténykedő kanadai lányt.

Forrás: Instagram/Sari Reanna

Lee Figueroát problémás bőre emelte a szépségbloggerek sorába. A szép arcú lány, akit korábban nagyon zavartak piros pöttyei, bátran vállalja aknéit, és videóiban rendszeresen oszt tanácsokat azok eltüntetésükre. 

Forrás: Instagram/Lee Figueroa
Ezt jelzik a pattanások, szerte a testeden
Bosszantóak és egyben ijesztőek is azok a pattanások, amelyek az arcunkon kívül alakulnak ki. A karunkon, a hátunkon, a fülcimpánkban érezzük, és általában fogalmunk sincs, mire véljük őket. Ebben szeretnénk most segíteni: kattints ide!