Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Bika havában születtél.

A Bika nő szilárd és nagyon nőies! Igazi ínyenc minden területen. Értékeli az élet apró örömeit, ám mindennek szereti megadni a módját. Mindezt persze sajátos bájjal teszi. 

Jessica Alba a bika csillagjegyében született 1981. április 28-ánForrás: Youtube

Jó művészi érzékkel rendelkezik, kreatív, gyakran szép tárgyakat gyűjt, amelyeket nagy műgonddal babusgat.

Türelmes és megbízható alkat, nem haragtartó. Gyengéd és odaadó, szeretetre méltó egyéniség. Hűséges, jó társ, igazi anyatípus, amíg kényeztetik. Szereti az élet örömeit, mindenből a legjobbat akarja és értékeli a szépet. Imádja a nőies praktikákat az öltözködésben és a sminkben egyaránt. Imádja a színeket, kedvencei között található a sárga, a piros a zöld és a smaragd a természetes árnyalatok mellett. Szemének ragyogásához mindig használ egy üdítő színt, amit szépen összesatíroz a kedvenc földszíneivel, szempilláit gondosan kényezteti, spirál nélkül szinte nem is lép ki otthonából. Orcáit napcsókolttá varázsolja kedvenc bronzosítójával, mert nagyon szereti a természetes megjelenést. 

Forrás: Dreamstime

Ajkát színezett ajakbalzsammal ékesíti, de ha az alkalom megkívánja, beveti a csodafegyvert: a cicás tusvonalat kombinálja az időtlen piros ajakrúzzsal.

Így sminkelj, ha Kos a csillagjegyed
Vakmerő és céltudatos. Túláradó temperamentum, lobbanékonyság jellemzi a Kos hölgyet. Személyiségében hordozza a tavasz kirobbanó erejét, a megújulás akarata és ígérete ölt testet benne. Olvasd el a Lfe.hu cikkét!